2012-12-09 21:49:03
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στην κορυφή του παγκόσμιου πόλου βρίσκεται η εθνική ομάδα νεανίδων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα χρυσά κορίτσια, τον προπονητή Γιώργο Μορφέση και σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε ο Ελληνικός Αθλητισμός να πανηγυρίσει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία η οποία έκανε υπερήφανους όλους του Έλληνες.

Μεταξύ των χρυσών κοριτσιών και τέσσερα δικές μας πολίστριες. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου η οποία αναδείχθηκε η κορυφαία τερματοφύλακας του 1ο Παγκόσμιου πρωταθλήματος, η Ελευθερία Πλευρίτου που όπως η Διαμαντοπούλου συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 7αδα της διοργάνωσης (ήταν και η1η σκόρερ της εθνική μας), η Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Χριστίνα Κότσια.

Το σημερινό, είναι το 8ο χρυσό μετάλλιο για τις Εθνικές μας ομάδες (7ο για τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης), σε κορυφαίο επίπεδο και το 4ο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα!

Ο τελικός με αριθμούς….

8λεπτα: 2-0, 4-2, 2-1, 1-2


ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τερεφού (τερματοφύλακες), Μπενέκου Άλκ. 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου Ι., Ξενάκη, Χαραλαμπίδη Ι. 1, Ζάντου 1, Πλευρίτου Μαργ., Κότσια, Χαραλαμπίδη Στ. 3, Φλώρου Μαρ., Κοντογιάννη

ΟΥΓΓΑΡΙΑ:Χόρβατ Α. (τερματοφύλακες), Ζίγκλερ 1, Γκουριζάτι, Μίκλοζι 1, Κόβεσντι, Γκέμες, Γκάρντα 2, Σίκτερ, Κέλε, Χόρβατ Μπρ. 1, Χάγιορ, Ντοροσλάι

Στην 5η θέση η εθνική Εφήβων Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε και η Εθνική ομάδα εφήβων η οποία στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Περθ κατέλαβε την 5η θέση στον κόσμο νικώντας σε αγώνα κατάταξης την Ρουμανία. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίστηκαν οι ερυθρόλευκοι Δερβίσης, Πρέκας και Καλογεράκος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ