2012-12-10 08:02:05
Φωτογραφία για «Πολύ καλή η διαιτησία του Μάνταλου»
Συμβολή στο πολύ όμορφο θέαμα του ντέρμπι των «αιωνίων» είχε ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας. «Ήταν πολύ καλός κι άφησε το παιχνίδι να παιχτεί σφυρίζοντας μόνο 32 φάουλ», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας. «Δεν έπρεπε να γίνει το Κέρκυρα-ΠΑΣ», ανέφερε.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο και ανέλυσε τις διαιτησίες της 14ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν αγώνας… πόλο. Είδαμε ότι η μπάλα όχι απλώς δεν τσούλαγε, αλλά επέπλεε. Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι και τα γκολ όλα είναι αποτέλεσμα της βροχής. Τι περιμένουνε; Να χτυπήσει κανένας παίκτης; Δεν χάλαγε και ο κόσμος να παίξουν την επόμενη μέρα. Μάλιστα στο δεύτερο γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΣ υπάρχει χέρι και έπρεπε να ακυρωθεί».

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: «Δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς η μπάλα χτύπησε δύο φορές στον διαιτητή γιατί είχε κακή θέση. Θα πρέπει να παίρνουν πιο καλές θέσεις οι διαιτητές».


Ατρόμητος-ΟΦΗ: «Έγινε πολλή συζήτηση για το τρίτο γκολ του Ατρομήτου. Ο διαιτητής δεν είναι υπεύθυνος για το fair play, αλλά θα πρέπει να σταματά το παιχνίδι όταν υπάρχει ένας σοβαρός τραυματισμός. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα. Ο Κουτσιανικούλης μετά από αυτό σηκώθηκε όρθιος».

Πλατανιάς-Βέροια: «Ακυρώθηκε σωστά ένα γκολ του Πλατανιά. Στο 20ο λεπτό έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της Βέροιας. Το πέναλτι που τελικά δόθηκε υπέρ της Βέροιας ήταν σωστό, όπως και η αποβολή του Κανακούδη».

Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος: «Σε αυτό το ματς έγινε μια καλλιτεχνική πάσα από τον διαιτητή. Από εκεί προήλθε το πρώτο γκολ της Ξάνθης. Γι’ αυτό λέμε πως οι διαιτητές πρέπει να είναι σε καλή θέση. Κατά τα άλλα η διαιτησία ήταν καλή».

Αστέρας Τρίπολης-Άρης: «Οι υποδείξεις και των δύο πέναλτι ήταν σωστές».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Πολλή φασαρία και γκρίνια για το διαιτητή για το τίποτα. Ο Μάνταλος ήταν πολύ καλός, άφησε το παιχνίδι να παιχτεί και είχε συμμετοχή στο να παιχτεί ένα όμορφο ματς. Τα 32 φάουλ είναι πολύ λίγα για ένα ντέρμπι. Αν πούμε ότι δεν έδωσε 1-2 κάρτες και σταθούμε εκεί, καταλαβαίνεται πως μιλάμε για μια καλή διαιτησία. Υπάρχουν δύο φάσεις, μία από κάθε πλευρά. Στις αρχές του δευτέρου μέρους υπάρχει ένα οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε για τον Ολυμπιακό και μετά ένα πέσιμο στην περιοχή, αλλά έχει προηγηθεί το οφσάιντ. Στο τράβηγμα της φανέλας του Πετρόπουλο, ο διαιτητής έχει σφυρίξει πιο πριν φάουλ πάνω στον Σιόβα».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ