2012-12-10 12:47:04
Φωτογραφία για Προπηλάκισαν δημοσιογράφο στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή!
Θύμα προπηλακισμού έπεσε η δημοσιογράφος Όλγα Τσιούλφα στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου Όπως αναφέρει η ίδια ενώ έβγαζε φωτογραφίες στον δρόμο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής την πλησίασε ο βουλευτής του κόμματος κος Ματθαιόπουλος απαιτώντας να του δείξει τη δημοσιογραφική της ταυτότητα και ζητώντας παράλληλα να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε έως τότε τραβήξει.

Ακολούθως η δημοσιογράφος ανέφερε πως αποθανατίζει τον δρόμο και το σκηνικό που επικρατεί αρνούμενη φυσικά να προχωρήσει στη διαγραφή των φωτογραφιών που είχε τραβήξει, ενώ παράλληλα προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον χώρο. Εκείνη τη στιγμή ωστόσο όπως περιγράφει η δημοσιογράφος στο ThrakiToday.com μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας γκλομπ την περικύκλωσαν φωνάζοντας της να σβήσει τις φωτογραφίες.

Η ίδια για ακόμη μια φορά αρνήθηκε ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, με έναν αστυνομικό να επισημαίνει στο συγκεντρωμένο πλήθος το γεγονός πως πρόκειται για επαγγελματία δημοσιογράφο που κάνει τη δουλεία της. Η δημοσιογράφος, ο βουλευτής της Χ.Α. και ένας αστυνομικός αποσπάστηκαν από τα υπόλοιπα μέλη, με την πρώτη να δείχνει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει στον βουλευτή και το θέμα να λήγει εκεί. Ωστόσο κάτι παρόμοιο έζησαν και άλλοι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν δημοσιογραφικά τα εγκαίνια.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ