2012-03-25 05:25:03
Φωτογραφία για Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Δύο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, το περασμένο καλοκαίρι, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη... όπου παρουσίασε τη συλλογή ρούχων της στην Εβδομάδα Μόδας, απαλλαγμένη από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Και ενώ είχε ήδη γίνει γνωστή η δίαιτα που ακολούθησε η 37χρονη σχεδιάστρια προκειμένου να επανέλθει στις προ εγκυμοσύνης αναλογίες της, σήμερα η ίδια μιλάει στην αμερικανική Vogue για το πρόγραμμα γυμναστικής της: Αν και δεν μπορούσε να ασκηθεί έντονα αμέσως μετά τη γέννηση της Χάρπερ (τις πρώτες εβδομάδες αρκέστηκε σε μερικές ήπιες ασκήσεις pilates), όταν ο γιατρός τής το επέτρεψε, ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις με τη διάσημη γυμνάστρια Τρέισι Άντερσον (η personal trainer της Γκουίνεθ Πάλτροου, που επί σειρά ετών προπονούσε και τη Μαντόνα).

Όμως, όπως αποκαλύπτει η Βικτόρια Μπέκαμ, εκτός από τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε στην απώλεια των κιλών και η αερόβια άσκηση: «Γυμναζόμουν πάρα πολύ. Και έτρεχα πολύ! Έξι φορές την εβδομάδα» λέει στη συνέντευξή της στη Vogue, προσθέτοντας πως ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της: «Όταν παίρνω κάτι απόφαση, μου γίνεται σχεδόν εμμονή» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ