2012-12-10 13:30:12
Φωτογραφία για «Θα έμπαινα ξανά στη φυλακή»!
Τα... πάντα για να ζήσει ξανά τις ανεπανάληπτες στιγμές του ΟΑΚΑ θα έκανε ο Μάικ Μπατίστ, λέγοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα ακόμα και να ξαναμπεί φυλακή!

Ο Αμερικανός άσος της Φενέρ μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» και τον Κώστα Σωτηρίου και αναφέρθηκε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το κοντράστ των συναισθημάτων από το κρατητήριο στην... αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά», είπε ο πρώην σέντερ του Τριφυλλιού εκπλήσσοντας τους πάντες, που τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν δάκρυα... χαράς αυτά που έτρεξαν από τα μάτια του το βράδυ της Παρασκευής.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα αλλά όλα είναι εντάξει. Μου φέρθηκαν από την πρώτη στιγμή πολύ καλά και ξέρω ότι άλλοι στη θέση μου θα ήταν πολλοί χειρότερα. Γνωρίζω ότι με φρόντισαν ιδιαίτερα. Το θέμα διευθετήθηκε, για μένα τελείωσε. Θα το ξαναέκανα!», είπε ο Μπατίστ για την κράτηση του στο αεροδρόμιο και συνέχισε για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ:

«Στην αρχή ήταν πολύ έντονη η στιγμή αλλά αυτά τα δάκρυα ήταν χαράς και όχι λύπης. Για όλα αυτά που ζήσαμε εδώ εννιά χρόνια, τόσους τόσους τίτλους. Ήταν υπέροχα χρόνια, είδα δικούς μου ανθρώπους, τους αγκάλιασα και τους ευχαριστώ γιατί ήρθα από μία άλλη χώρα, ξένος. Όμως αυτά τα παιδιά με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην κοινωνία και με υποδέχτηκαν με... ανοιχτές αγκάλες όταν ήρθα. Άρα εγώ είχα μόνο να αφοσιωθώ στο μπάσκετ».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αμερική τα δυο κορίτσια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αμερική τα δυο κορίτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ