2012-12-10 15:04:07
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ F1 Η ΑΥΣΤΡΙΑ;
Η Red Bull προσφέρθηκε να δώσει τη δική της πίστα στην Αυστρία για να γίνει ο αγώνας που θα συμπληρώσει το καλεντάρι του 2013, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Η Αυστρία διοργάνωσε για τελευταία φορά γκραν πρι της Φόρμουλα 1 το 2003 με νικητή τον Μίχαελ Σουμάχερ. Τώρα μετά την αποχώρηση του Νιού Τζέρσι, ο Μπέρνι Εκλστοουν ψάχνει μια πίστα στην Ευρώπη για να καλύψει το κενό.

Ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, δήλωσε σε μια αυστριακή εφημερίδα: «Κοινοποιήσαμε στη FIA ότι η Red Bull Ring έχει αναβαθμισμένη άδεια της Φόρμουλα 1.»

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Η πρωταθλήτρια κατασκευαστών τα τελευτάια τρία χρόνια έχει ανακατασεκυάσει την παλαιά Α1 Ring που φιλοξενούσε τον αυστριακό γύρο. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που καθιστούν το εγχείρημα δύσκολο.

Αυτό είναι η συμφωνία που έχει συνάψει η Red Bull με την περιφερειακή κυβέρνηση, να μη φιλοξενήσει ένα γεγονός που θα φέρει περισσότερους απο 40 χιλιάδες θεατές. Επίσης η ορεινή περιοχή της πίστας έχει έλλειψη ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων ικανών για να τρέξουν ένα τόσο μεγάλο γεγονός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ