2012-12-10 15:09:11
Φωτογραφία για B.MΠΑΡΜΠΑ: Νιώθω καταραμένη
Αποχώρησε από το χθεσινό Dancing with the stars η Βάνα Μπάρμπα Η «θεατρική παραγωγός» και «θιασάρχης», όπως τη σύστησαν στο κοινό από το φιλανθρωπικό show, ήταν αυτή που δεν κατάφερε με τις χορευτικές της φιγούρες να προκριθεί στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Kατά τη διάρκεια του χθεσινού της show, η Βάνα Μπάρμπα «έφαγε» μία τούμπα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία και να χάσει την υποστήριξη των τηλεθεατών.

Η γοητευτική ηθοποιός μάλιστα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην κυριακάτικη «Real News» και παραδέχθηκε πως η κόρη της, Φαίδρα - Θεοδώρα, ήταν αυτή που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Δε δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί πως νιώθει «καταραμένη» αφού έχουν περάσει από τη ζωή της πολύ σπουδαίοι άνδρες, τους οποίους όμως, η ίδια δε μπόρεσε να εκτιμήσει.

«Ξέρετε είμαι καταραμένη. Επειδή έχω γνωρίσει πολύ σπουδαίους άντρες στη ζωή μου, εξαιρετικές προσωπικότητες, που, όμως, ήρθαν νωρίς στη ζωή μου και δεν μπόρεσα να το εκτιμήσω. Στο μεγάλωμά μου βιώνω μοναξιά» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Μέσα σε όλα, είχε και ένα ατύχημα στο φινάλε του χορευτικού της, κατά το οποίο αποκαλύφθηκε το μπούστο της.

Δείτε το video

newpost.gr
zappit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ