2012-12-10 17:57:44
Φωτογραφία για ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η αλληλεγγύη και ευαισθητοποίηση ήταν οι μεγάλες νικήτριες τόσο στον αγώνα του ΟΑΚΑ μεταξύ των "αιωνίων", όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, με τον κόσμο να προσφέρει μπάλες στα παιδιά που τις έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στην δράση της Σούπερ Λίγκας «Μια μπάλα για τα παιδιά».

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και την 14η αγωνιστική η δράση της Σούπερ Λίγκας, με τον κόσμο να σπεύδει να προσφέρει μπάλες στα παιδιά.

Η Λίγκα αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Ντέρμπι στους αγωνιστικούς χώρους, ντέρμπι… συλλογής μπαλών και από τους φιλάθλους κάθε ηλικίας που έφεραν «μια μπάλα για τα παιδιά» στα γήπεδα των ομάδων που αγωνίστηκαν εντός έδρας την 14η αγωνιστική.

Στο πλαίσιο της ενέργειας ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και συμμετοχής που έχει αναλάβει η Super League, σε συνεργασία με τις 16 ομάδες που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας και με τη συμμετοχή των φιλάθλων, ο αποψινός αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΕΚ, που ολοκληρώνει το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής, έχει μια αξιέπαινη ιδιαιτερότητα: Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας ανέλαβαν εθελοντικά να συγκεντρώσουν οι ίδιοι ένα ποσό, το οποίο θα διαθέσουν για αγορά μπαλών
. Οι φίλαθλοι της Κομοτηνής θα φέρουν και εκείνοι σήμερα «μια μπάλα για τα παιδιά» και θα γεμίσουν τους ειδικούς συλλέκτες που βρίσκονται στη Θύρα 1 του γηπέδου της πόλης.

Οι αγώνες που διεξάχθηκαν το Σαββατοκύριακο, μερικοί από τους οποίους υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατέδειξαν για άλλη μια φορά ότι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, έδειξαν την ευαισθησία τους και έφεραν μαζί τους μπάλες, οι οποίες θα διανεμηθούν την περίοδο των Εορτών σε Σχολεία και Ιδρύματα των πόλεων που έχει επιλέξει η κάθε ομάδα.

Η Super League εισέρχεται στην τελική ευθεία για τη συλλογή μπαλών για τα παιδιά, με την 15η αγωνιστική ημέρα (15,16,17 Δεκεμβρίου 2012) να ρίχνει την αυλαία στην πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας.

Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, οι μπάλες που έχουν συλλεγεί θα δοθούν στα παιδιά, σε κάθε πόλη που εκπροσωπείται από ομάδα της Super League, από την Ξάνθη και την Κομοτηνή, μέχρι την Κέρκυρα, τα Χανιά και το Ηράκλειο. Γιατί η μπάλα είναι βασικό συστατικό του παιχνιδιού και όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα στην ξενοιασιά και τη χαρά.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Τα σημείο συλλογής για την 15η αγωνιστική

«Μια μπάλα για τα παιδιά» είναι η πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-Μέλη της, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Κατά την 15η (15,16,17/12) αγωνιστική ημέρα της Super League ΟΠΑΠ οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Σημεία συλλογής μπαλών ανά γήπεδο την 15η αγωνιστική:

O.A.K.A (A.E.K.)

-Θύρες Ρ1&Ρ2

-Θύρα 9

Γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» (Άρης)

- Θύρα 2Α

- Θύρα 7Α

Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (Βέροια)

Θύρα 1 & 2

Ε.Α.Κ. Κέρκυρας (Κέρκυρα)

Θύρα VIP

Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (Λεβαδειακός)

Θύρα 1

Γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (Ο.Φ.Η.)

Θύρα 9

Γήπεδο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (Πανιώνιος)

Θύρα 5 & 6

Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" (ΠΑΣ Γιάννινα)

Θύρα 1 & 2
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλω να βελτιώνομαι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θέλω να βελτιώνομαι"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ