2012-12-10 18:57:20
Φωτογραφία για Η Ελένη Μενεγάκη και ο κίνδυνος να μείνει εκτός!
Οι ισορροπίες στο κανάλι της Κάντζας είναι ευμετάβλητες και τα δεδομένα αλλάζουν απο ώρα σε ώρα. Αυτό τον καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αδυναμία στη Μενεγάκη και στις συσκέψεις του προγράμματος όπου και συμμετέχει, χωρίς τη Ρούλα Κορομηλά-γιατί άραγε-αποθεώνει την ξανθιά παρουσιάστρια του μεσημεριανού του Alpha. «Η Ελένη έχει άστρο. Ότι της δώσεις σε όποια ζώνη το καταφέρνει».

Την ίδια ώρα η Ρούλα ψάχνει να βρει τρόπο για να καπνίσει μέσα στο γραφείο της ενώ απαγορεύεται. Μέχρι εδώ καλά. Τι θα γίνει ωστόσο απο 1-1-2013; Όταν οι Γερμανοί θα σταματήσουν να καταβάλουν τις μηνιαίες υποχρεώσεις του καναλιού; Τι θα γίνει απο το νέο χρόνο οπότε και τις υποχρεώσεις θ΄αναλάβει ο Κοντομηνάς; Κάποιοι μυημένοι λένε ότι κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας έχει φέρει κοντά του την Μενεγάκη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι να την πείσει να βάλει νερό στο κρασί της και να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της. Λογικό.


Που πας καλή μου με 50 χιλιάρικα το μήνα; Ο δεύτερος λόγος είναι το προσωπικό στοίχημα του Αφεντικού να φτιάξει τη νέα Μενεγάκη στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας. Εξού και οι κοινές εμφανίσεις και το branding της νεαράς. Προς το παρόν η σχέση Αφεντικού και Ελένης περνάει έρωτα. Όταν ωστόσο καθίσουν οι οικονομικοί σε σύσκεψή και δουν ότι οι αριθμοί-που λένε πάντα την αλήθεια-δε βγαίνουν τότε η λύση είναι μία. Ότι δε λύνεται κόβεται. Προς το παρόν τόσο η Ελένη όσο και ο Λαζόπουλος-οι πιο ακριβές παραγωγές του καναλιού- δε σκοπεύουν να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Μαύρα Χριστούγεννα. Και οι διαπραγματεύσεις…μόλις ξεκίνησαν!!!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ