2012-12-11 12:37:03
Φωτογραφία για Ένας νεκρός από σύγκρουση βυτιοφόρου με μικρό αεροσκάφος στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας
Οδηγός οχήματος εφοδιασμού νερού έχασε χθες βράδυ τη ζωή του μετά από σύγκρουση με ιδιωτικό αεροσκάφος στο παλαιό αεροδρόμιο της Λάρνακας Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.40 το βράδυ, όταν το βυτιοφόρο που οδηγούσε ο 63χρονος Γιώργος Νικολάου, ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών του παλιού αερολιμένα προσέκρουσε σε σταθμευμένο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου εγκλωβίστηκε και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

'Ερευνες για τις συνθήκες που προκάλεσαν το δυστύχημα

Το Τμήμα Εργασίας και το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας διερευνούν τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο ατύχημα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου έχασε τη ζωή του ο 63χρόνος.


Σήμερα αναμένεται και η εμπλοκή της Αστυνομίας.

Θλίψη εκφράζει η Hermes για το δυστύχημα στο αεροδρόμιο

Θλίψη και οδύνη εκφράζει η Hermes Airports για το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η Hermes Airports «επιβεβαιώνει ότι χθες βράδυ γύρω στις 9:30 σημειώθηκε δυστύχημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Το δυστύχημα το οποίο αφορούσε σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς πόσιμου νερού και ιδιωτικού αεροσκάφους, κατέληξε στο θανάσιμο τραυματισμό ενός προσώπου».

Η Hermes Airports εκφράζει «τη θλίψη και την οδύνη μας για το περιστατικό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του θύματος. Τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνηθούν και θα ανακοινωθούν αργότερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Hermes Airports.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ