2012-12-19 18:50:52
Φωτογραφία για Τα πρώτα δελτία των Θρύλων!
Με αφορμή την ανανέωση των συμβολαίων του Λιονέλ Μέσι, του Τσάβι Ερνάντες και του Κάρλες Πουγιόλ, η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα πρώτα τους δελτία!

Μια ζωή γεμάτη επιτυχίες στη Μπάρτσα! Από μικρά παιδάκια έγιναν ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης και η ομάδα δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους! Tα χαρακτηριστικά που βγάζει στο παιχνίδι του ο Τσάβι φαίνονταν από όταν ήταν 11χρονών και πήγε στους Καταλανούς, το 1991. Κυρίως, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Μπάρτσα, η ευφυΐα του και ο τρόπος που καταλάβαινε τη σχέση κέντρου-επίθεσης. 

Έπαιξε σε όλα τα επίπεδα μέχρι την πρώτη ομάδα, όπου έκανε ντεμπούτο το 1998. Με 652 συμμετοχές, είναι ρέκορντμαν. Από την πλευρά του, ο Πουγιόλ είναι αρχηγός της Μπαρτσελόνα από το 2004. Αρχικά έπαιζε ως εξτρέμ και στη συνέχεια γύρισε μπακ, θέση από την οποία έκανε και ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 1999.

 Ο Μέσι, για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πήγε στο σύλλογο το 2000. Το 2016, όταν και τελειώνουν τα νέα τους συμβόλαια, ο Τσάβι θα βρίσκεται στους Μπλαουγράνα για 25 χρόνια, ο Πουγιόλ για 21 και ο Μέσι για 18.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ