2012-12-20 11:07:10
Φωτογραφία για Θοδωρής Σταθόπουλος: Δεν είμαι χορευτής σε gay μαγαζί
O πρώην ρεπόρτερ του Alter Θοδωρής Σταθόπουλος μιλά για τον ντόρο που δημιουργήθηκε από δημοσίευμα που τον ήθελε να χορεύει σε gay bar. Δείτε τι λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη συνάδελφο Έλενα Πολυκάρπου και στο entertv.gr.

Πρόσφατα ο συνάδελφος Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog, στο gossip-tv δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ με τίτλο “Από παρουσιαστής του Alter χορευτής σε gay club” και μια φωτογραφία σου Καταρχήν, δεν είμαι χορευτής. Συμμετέχω σε ένα club, το “The apartement Athens club”, το οποίο δεν είναι gay μαγαζί. Είναι ένα μαγαζί που μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε gay, straight, κουτσός, στραβός, νέος, γέρος, εμείς δεν βάζουμε ταμπέλες… Κάθε Σάββατο μαζί με την Νάιλα, που ήταν στο Next Top Model και την Κέλλυ Καλτσή, βρίσκουμε ένα θέμα και διοργανώνουμε, με την βοήθεια του Αντώνη Καλογρίδη μια παράσταση. Πολλές φορές χορεύω- δεν είμαι χορευτής, απλά έχω καλό σώμα και κάνω κάποιους ρόλους. Δεν ενοχλήθηκα που ο κύριος Γουμενίδης ανέβασε το θέμα, αυτή είναι η δουλειά που κάνω τώρα. Με ενόχλησε που ο κύριος Γουμενίδης δεν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει τι ακριβώς κάνω και έγραψε ό,τι είδε από τις φωτογραφίες και με πείραξε και το κλείσιμο του ρεπορτάζ, όπου έγραφε: “Τι να πεις. Ο καθένας, όπως μπορεί, βολεύεται!!!”.


Πως αποφασίζεις να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου;

Αφού χρησιμοποίησα όλες τις γνωριμίες μου για να βρω δουλειά και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, όπως και πολλοί δημοσιογράφοι. Ένας πολύ καλός μου φίλος άνοιξε το συγκεκριμένο μαγαζί και μου ζήτησε, με τις γνωριμίες που είχα τόσα χρόνια, να διοργανώνω κάθε Σάββατο μια μουσική παράσταση και αν ήθελα, επειδή έχω καλό σώμα, να συμμετέχω και εγώ.

Την επιλογή σου να αλλάξεις καριέρα την γνωρίζουν οι γονείς σου;

Ναι!!!

Από τη δουλειά που έκανες και τη δουλειά που κάνεις τώρα, ποια από τις δύο προτιμάς τελικά;

Δεν άφησα εγώ τη δουλειά μου, εκείνη με άφησε. Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, για να μείνω σε αυτή τη δουλειά. Μου άρεσε η δουλειά μου και ακόμα μου αρέσει και αν ξαναβρισκόταν η ευκαιρία θα την ξαναέκανα. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες και στις δυο δουλειές.

Οι συνάδελφοι που είδαν το δημοσίευμα τι σου είπαν;

Όσοι μίλησαν μαζί μου, μου είπαν ότι καλά κάνω…Αυτά μου είπαν όταν με πήραν τηλέφωνο. Τώρα πίσω από την πλάτη μου, δεν ξέρω τι λένε.

Ποια είναι η πραγματικότητα στην τηλεόραση;

Η πραγματικότητα στην τηλεόραση είναι ότι όσο είσαι μπροστά στην κάμερα ή δουλεύεις σε μια εκπομπή είναι όλα καλά και είναι δίπλα σου πολύς κόσμος. Όταν όμως σταματήσει όλο αυτό, όλοι φεύγουν… Ακόμα και συνάδελφοί μου, που ήταν στο ίδιο γραφείο, εξαφανίστηκαν. Συνειδητοποίησα μετά από αυτή την περιπέτεια ότι μέσα από το lifestyle πουλούσαμε το ψέμα και δυστυχώς το ίδιο ψέμα κυριαρχούσε και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Σε ένα κείμενο που διαβάσαμε στο blog σου, “Στο μυαλό ενός γάτου”, γράφεις “Υπήρχαν στιγμές που μου ερχόταν να βάλω τα γέλια, όταν άκουγα τον εαυτό μου να ρωτάει ομοφυλόφιλους άντρες για την υποτιθέμενη σχέση τους με την τάδε ή την δείνα κυρία… Μου ερχόταν να καταπιώ το μικρόφωνο όταν “σκύλες”, τις παρουσιάζαμε σαν αγίες, ατάλαντους σαν ταλαντούχους, δίναμε αξίες σε π…ες πολυτελείας, γιατί απλά έτυχε να έχουν ένα χορηγό που τις έσπρωχνε και κυριολεκτικά και μεταφορικά”…

Δεν κρίνω κανέναν, θεωρώ ότι παίζαμε όλοι σε ένα παιχνίδι, το όποιο ήταν χωρίς λόγο. Εκτίμησα κάποιον ηθοποιό που δεν μου είπε ότι είναι gay, αλλά μου είπε: “Σε παρακαλώ μη με ρωτήσεις τίποτα για γυναίκες, γιατί θα αναγκαστώ να σου πω ψέματα και θα μας πάρουν με τις ντομάτες”. Δεν σου είπα να βγεις με μια σημαία και να δηλώσεις τι είσαι, αλλά κράτα έστω ένα χαμηλό προφίλ…

Τι άλλο θα ήθελες να μας πεις, που δεν σε ρώτησα;

Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση πως ένας ρεπόρτερ που δούλευε σε μια εκπομπή, δεν είναι στην δημοσιογραφία και ότι διοργανώνει και συμμετέχει σε μια παράσταση! Δηλαδή, μην τρελαθούμε…Όταν κόσμος δεν έχει να φάει…

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ