2012-12-20 17:37:41
Φωτογραφία για Εσείς πού θα περάσετε το τέλος του κόσμου;
Η NASA μας είπε να ηρεμήσουμε, το τέλος του κόσμου δεν έρχεται. Μάλιστα, έχει ήδη ετοιμάσει βίντεο για την 22α του Δεκέμβρη.

Πολλοί μελετητές μας είπαν επίσης ότι έχουμε παρερμηνεύσει τους Μάγια και πως σε καμία περίπτωση η προφητεία τους δεν μιλά για συντέλεια Αν όμως τελικά, έρθει το αναπόφευκτο...

Σας δίνουμε ιδέες για το πού να περάσετε το τέλος του κόσμου!

1. Μετά μουσικής

Πόσες φορές έρχεται η συντέλεια του κόσμου; Δεν αξίζει το... κύκνειο άσμα του κόσμου να συνοδευτεί από μια δυνατή μουσική εμπειρία; Αν βρεθείτε στο Salt Lake, πηγαίνετε στη συναυλία του ράπερ Snoop Dogg... υπόσχεται μια μουσική παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη (για πόσες ώρες;)...

2. Χορός μέχρι τελικής πτώσεως

Εκεί στο Μεξικό, κάπου στην πατρογονική γη των Μάγια, διοργανώνεται ένα πάρτυ για χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Για να παραφράσουμε λίγο τον Έλιοτ: Γιατί έτσι τελειώνει ο κόσμος... με dubstep!


3. Κρουαζιέρα στον Τάμεση

Τι πιο κινηματογραφικό μπορείτε να φανταστείτε από μια κρουαζιέρα στο λονδρέζικο ποτάμι την ώρα που ο κόσμος καταρρέει;

4. Viva Las Vegas

Αν το τέλος του κόσμου θέλετε να σας βρει μαζί, προλαβαίνετε για ένα γάμο αστραπή. Επισκεφτείτε το περίφημο παρεκκλήσι της πόλης της κραιπάλης: Viva Las Vegas Wedding Chapel!

Αν πάλι είστε ορκισμένοι εργένηδες μέχρις εσχάτων... στις αίθουσες των καζίνο θα τα βρείτε όλα: χλιδή, τζόγο, άφθονο αλκοόλ, σαμπάνια, σόου στριπτίζ!

5. Συντέλεια στη Λεωφόρο των Αστέρων

Τα περίφημα clubs του Hollywood ανοίγουν τις πύλες τους για χορό και κοκτέιλς μέχρις... εσχάτων (κυριολεκτικά!)

6. Το' παν- το' παν οι Μάγια

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι... τύποι που μας αναστάτωσαν τόσο λέγοντας ότι οι μέρες μας είναι μετρημένες. Οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον πολιτισμό των Μάγια. Γιατί η κουλτούρα δεν τελειώνει ποτέ!

7. Μια Παρασκευή μα τι Παρασκευή!

Thank God It's Friday ( T.G.I... Friday's). Φαντάζεστε ο κόσμος να τελείωνε ας πούμε μια Τρίτη ή μια Τετάρτη; Ε, όχι, την Παρασκευή έχει άλλη χλιδή! Και η γνωστή αλυσίδα fast food ορκίζεται να δώσει στη συντέλεια... άλλη γεύση με μενού... Last Friday!

8. Πρωινό μετά το... τέλος

Ε και αν τελικά δεν έρθει το τέλος του κόσμου, επειδή το... hangover της συντέλειας δεν παλεύεται, ξεκινήστε με ένα καλό brunch για να στρώσει το στομάχι σας!
Kafeneio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ