2012-12-20 17:45:51
Φωτογραφία για Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, κυρ Θόδωρε!!!!
«Τι κοινό έχει ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα»; Πρέπει κάποιος να έχει πολύ νοσηρό νου, για να σκεφτεί και να ψάξει να βρει κάτι, που να «ενώνει» τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα… Και όμως βρέθηκε ο «φωστήρας» που εκστόμισε την παραπάνω μπούρδα… Δεν είναι ούτε ο «Μητσάρας» της Νέας Σμύρνης, ούτε ο γίγαντας ο Νικόλας ο Αλέφαντος….

Ούτε καν ο Άδωνις Γεωργιάδης - Μανωλίδης της Μπουμπούκας και του Αντώνη Η «Αυτού Μεγαλειότητα» που ονομάζεται Θόδωρος Πάγκαλος εκστόμισε ακόμα μια κοσμοϊστορική μπαρούφα, μετά το «μαζί τα φάγαμε». Έγραψε στο twitter το εξής «υπεργραφικό» μήνυμα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ΜΟΝΟΣ του μια κατηγορία σε κυνισμό:

«Τι κοινό έχει ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό», έγραψε ο ΤΕΩΣ αντιπρόεδρος στο twitter.

Βέβαια το μήνυμα «προδίδει» λίγο... τρικυμία εν κρανίω, αφού ο μεν Γιώργος Παπαδόπουλος υπήρξε πρωθυπουργός, αλλά πριν τη μεταπολίτευση και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει διατελέσει μέχρι σήμερα (ακόμα τουλάχιστον) πρωθυπουργός!!!


Η συνέχεια είναι άκρως ειρωνική, με τον Θόδωρο Πάγκαλο να σχολιάζει καυστικά το ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λατινική Αμερική.

«Κάτω τα χέρια απ τον Αλέξη Τσίπρα. Πώς θα επιμορφωθεί το παιδί; Ας κάνει μερικά ταξίδια. Να μη νομίζει ότι ο Ορενόκος είναι αρχηγός συνιστώσας».

«Ελπίζω να έχει και μεταφραστή μαζί του, γιατί απ’ ότι ξέρω από ξένες γλώσσες den...»

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, λέω εγώ... Τα ίδια "Παγκαλάκι μου", τα ίδια "Παγκαλί μου" λέει το άλλο ψάρι...

Βέβαια μέσα στην ασυναρτησία του ο Πάγκαλος είπε και μία αλήθεια... Ότι ο Τσίπρας den ξέρει ξένες γλώσσες... Ευτυχώς δηλαδή γιατί είδαμε τι πάθαμε με τον κολλητό του Θόδωρου, τον GAP, που ήξερε όλες τις γλώσσες, πλην της Ελληνικής... Πέρα από την πλάκα ο @tpangalos φαίνεται να τα έχει χάσει εντελώς, με τόσα χαράτσια που πρέπει να πληρώσει... 53 σπίτια είναι αυτά... Ούτε real estate να έκανε ο γίγαντας... Ας ρωτήσει τον Βωβό να μάθει τι έπαθε από την «έμπνευση» του Βενιζέλου με το χαράτσι…Λέτε ο Βαγγέλας ν’ «ανακάλυψε» τον συγκεκριμένο φόρο, για να εκδικηθεί τον άσπονδο φίλο του τον Θόδωρο; Όλα να τα περιμένει κανείς με τύπους σαν τους συγκεκριμένους Εκτός αν ο ποιητής θέλει να υπονοήσει, ότι η μεταπολίτευση και τα συμπαρομαρτούντα της (φούσκες, ρεμούλες, διαπλοκή κλπ κλπ) ξεκίνησε το 1967 και τελείωσε το 1974!!! Μπορεί και να θέλει να μας προειδοποιήσει ο Πάγκαλος πως αν έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία θα συνεχίσει στους δρόμους που χάραξαν οι Συνταγματάρχες και όχι στους δρόμους που χάραξαν οι Πασόκοι τα τελευταία 31 χρόνια!!! Μόνο που…, τους «δρόμους» των Πασόκων και τα διόδια στην εγχώρια διαπλοκή, πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες σήμερα… Υπεραξία και Υπερκοστολόγηση συνευθύνης πληρώνει ο Ελληνικός λαός… Οι πραγματικοί υπεύθυνοι το έχουν ρίξει στην τρελίτσα… Προφανώς τους χτύπησε το αλτσχάιμερ. Η παχυδερμία τους μπλόκαρε τον εγκέφαλο (αν είχαν ποτέ)…
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aνακεφαλαιοποίηση νέας ProtonBank
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aνακεφαλαιοποίηση νέας ProtonBank
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ