2012-12-20 19:30:36
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΓΚΕΡΑ : ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ...
Έκπληξη έχει προκαλέσει σε πολλούς ο αποκλεισμός του Ράφικ Τζιμπούρ από την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα που θα γίνει στη Νότια Αφρική. Ένας από τους συμπαίκτες του, ο Ματζίντ Μπουγκερά, μίλησε για την επιλογή του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να αφήσει εκτός αποστολής τον στράικερ του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε έκπληκτος όπως είπε.

«Μου προξένησε έκπληξη θα έλεγα. Ο Ράφικ πηγαίνει με... τέρμα το γκάζι στον Ολυμπιακό. Κατέρριψε ακόμα και το προσωπικό του ρεκόρ στην ομάδα», είπε αρχικά ο Μπουγκερά στην ιστοσελίδα liberte-algerie.com και συμπλήρωσε.

«Είναι σαν αδερφός για μένα και μιλάμε συχνά. Η άφιξη του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς ήταν κάτι πολύ καλό διότι το σύστημα παιχνιδιού του ταίριαζε απόλυτα. Κατά τη διάρκεια της πορείας μας ήταν τραυματίας ή τιμωρημένος. Δεν υπήρξε η ευκαιρία να συζητήσουν. Κόντρα στον Νίγηρα για παράδειγμα, σκόραρε γρήγορα στο 3-0. Δεν θα έχει την ευκαιρία να πάει στη Νότια Αφρική και να φανερώσει το ταλέντο του, αλλά με τον νέο τρόπο παιχνιδιού μας, πιστεύω πως θα έκανε τα πράγματα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ