2012-12-31 05:26:03
Φωτογραφία για Πρώτο trailer του “Dead Man Down” με άρωμα από το “Κορίτσι με το Τατουάζ”
Υπάρχουν σκηνοθέτες που, μετά την μεγάλη επιτυχία που δέχονται οι ταινίες τους στην Αμερική, κάνουν το βήμα και μεταπηδούν στο Χόλιγουντ.

Ένας από αυτούς είναι και ο σκηνοθέτης του σουηδικού “The Girl of the Dragon Tattoo” Niels Arden Oplev. Στην πρώτη του ταινία ξανασυνεργάζεται με το πολυαγαπημένο του κορίτσι με το τατουάζ, την Noomi – Lisbeth – Rapace, και με τον Colin Farell σε ένα θρίλερ που θυμίζει πολύ από τις προηγούμενές του ταινίες.

Στο “Dead Man Down” o Βίκτωρ, ένας επαγγελματίας δολοφόνος και το δεξί χέρι ενός εγκληματία της Νέας Υόρκης, αποπλανείτε και εκβιάζεται από την Μπίατρις, θύμα ενός εγκλήματος που αναζητεί τιμωρία. Η χημεία και η έντονη σχέση τους, τους οδηγεί σε ένα βίαιο και καθαρκτικό μονοπάτι για εκδίκηση.

Το πρώτο trailer, πέρα του ότι έχει γαμάτη μουσική επένδυση, δείχνει ότι ο σκηνοθέτης έχει βάλει την προσωπική υπογραφή σε αυτή. Υπέροχα πλάνα, σκοτεινή ατμόσφαιρα καιμε τη χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών να δείχνει αρκετά καλή, η ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο του 2013. Λέτε να έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενές του; Το trailer μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ