2013-01-01 09:55:38
Φωτογραφία για ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!
Σχολή ποδοσφαίρου με την... υπογραφή του Ολυμπιακού προτίθεται να δημιουργήσει ο Τζιοβάνι στη Βραζιλία, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να έχει ήδη «ψαχτεί» για εκτάσεις.

Η συνεργασία των Πειραιωτών με τον «Τζιο» είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει και... ένα βήμα παραπέρα. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει πριν από μερικό διάστημα να αποτελεί ο Βραζιλιάνος το «μάτι» της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στη «χώρα του καφέ», ωστόσο ο Τζιοβάνι επιθυμεί να δημιουργήσει και μία ακαδημία!

Αυτή μάλιστα θα φέρει τα χρώματα αλλά και το σήμα του Ολυμπιακού, ενώ θέλει να την ιδρύσει στο Μπελέμ, πόλη απ' όπου κατάγεται αλλά και ζει ο ίδιος. Το εγχείρημα αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι είναι να πραγματοποιηθεί, ωστόσο ο Τζιοβάνι έχει ήδη κάνει την πρόταση τους στους πρωταθλητές και ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε συμφωνία, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Παράλληλα ο «Τζιο» φαίνεται πως έκανε και κάποιες προεργασίες σχετικά με τον χώρο που θα στηθεί αυτή η ακαδημία, με τον ίδιο να έχει κάποιες σημαντικές εκτάσεις στην κατοχή του και να προτίθεται να της χρησιμοποιήσει γι' αυτό το σκοπό. Ουσιαστικά ο Βραζιλιάνος θα είναι εκτός από διευθυντής της σχολής και συνιδρυτής της με σκοπό να βγουν παίκτες που μπορεί μελλοντικά να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.


Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν με την άφιξη του παλαίμαχου επιθετικού των «ερυθρολεύκων» στην Ελλάδα, η οποία και χρονοθετείται στα γενέθλια του συλλόγου, ήτοι στις 10 Μαρτίου. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να έρθει και μία μέρα νωρίτερα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ