2013-01-02 04:11:03
Φωτογραφία για «Δεν είμαι άπληστος»!
Η μετακίνηση του Ντεμπά Μπα στην Τσέλσι φαίνεται να χαλάει και ο λόγος που βγαίνει προς τα έξω είναι το οικονομικό, με τον παίκτη ωστόσο να το διαψεύδει μέσω δηλώσεών του.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι στο «Νησί» ο Σενεγαλέζος άσος, λόγω της επικείμενης μεταγραφής τους στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ενώ όλα έδειχναν ωστόσο ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε deal, με την Τσέλσι να καταβάλει στην Νιούκαστλ την ρήτρα ύψους 9 εκατ. ευρώ που έχει ο παίκτης, στη συνέχεια έγινε ανατροπή των δεδομένων.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο 27χρονος στράικερ δεν ήταν ικανοποιημένος με τα χρήματα που του προσέφεραν οι «μπλε», κάτι που όπως αφήνει να φανεί ο ίδιος σε συνέντευξη του στην «Daily Telegraph», μάλλον δεν ισχύει.

«Κάτι που είναι εύκολο για μένα να δώσω, είναι τα χρήματα», είπε αρχικά ο Μπα και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι έχω αποσπαστεί από αυτά. Κοιτάζω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, όμως δεν πρόκειται να ξεχάσω τους ανθρώπους που αγωνίζονται. Τα χρήματα που βγάζω δεν είναι μόνο για μένα, δίνω και σε άλλους ανθρώπους. Ο πατέρας μου ζει στη Σενεγάλη και δίνει χρήματα που του στέλνω σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ