2013-01-04 14:47:08
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Καμία παράταση στον Πρίγκιπα!
Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα δεχόταν τη μίνι παράταση που ζητούσε ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ, ώστε να καταθέσει τα 28 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ, εντούτοις το Δ.Σ. που συνεδρίασε, δεν έκανε πίσω.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους άλλους μετόχους, ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης και μετέβη εν συνεχεία στο Συμβούλιο με την σκέψη να μην υπάρξει τελικά καμία παράταση. Αυτό τελικά αποφασίστηκε και δεν θα γίνει ΑΜΚ Ο Σαουδάραβας έπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό, ζήτησε μέσω mail παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες, όμως στο "τριφύλλι" είπαν "όχι".

Από την ΠΑΕ, αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν για την αναξιοπιστία του Πρίγκιπα. Ο Παναθηναϊκός εντός της ημέρας αναμένεται με ανακοίνωση να βάλει τέλος στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο κ. Στάμος ήταν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς από τις 11:00 και περίμενε να δει αν θα μπουν τα χρήματα, όμως, στις 11:15 ενημερώθηκε να αποχωρήσει.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ