2013-01-04 15:07:30
Φωτογραφία για Όταν ο Σκόνδρας προκαλούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Μπορεί η περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα του Ατρομήτου να εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ προκειμένου ο Δικέφαλος να ενισχυθεί στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου και οι οι δύο ομάδες να βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων, ωστόσο δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Έλληνας παίκτης γινόταν το «κόκκινο» πανί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμενα, κατά την διάκρεια της ανάμετρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο ‘Έλληνας αμυντικός είχε πανηγυρίσει έντονα το γκολ του Νίκου Λαζαρίδη, το οποίο ήταν το μοναδικό τέρμα που είχε κρίνει την αναμέτρηση.

Ωστόσο, αυτό που είχε εξοργίσει περισσότερο τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στην κερκίδα του γηπέδου δεν ήταν τόσο ο πανηγυρισμός όσο οι χειρονομίες και τα λόγια που φέρεται να είπε ο Σκόνδρας. Ο αμυντικός του Ατρομήτου είχε ακούσει πολλά, σελίδα θαυμαστών μάλιστα  του Έλληνα αμυντικού, είχε κατακλυστεί  από υβριστικά μηνύματα προς αυτόν και τους συμπαίκτες του αλλά και τις… οικογένειές τους.

Ο ίδιος τότε, θέλοντας να πέσουν οι τόνοι, τα έριξε στην πώρωση… «Εκείνη τη στιγμή πωρώθηκα με το γκολ. Ηταν έντονη στιγμή για όλη την ομάδα. Είμαι ο αρχηγός του Ατρόμητου και όταν βάζει γκολ η ομάδα μου, αισθάνομαι σαν να το έχω βάλει εγώ. Πιστεύω όμως ότι δεν προκάλεσα σε καμία περίπτωση..»

Αν τελικά φορέσει τα ασπρόμαυρα, μένει να δούμε αν όλα αυτά θα είναι περασμένα, ξεχασμένα sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ