2013-01-07 00:21:42
Φωτογραφία για ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ : ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξέφρασε την γνώμη ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την Βέροια και ότι δεν γίνεται να συγκριθούν οι δύο ομάδες.

O κ. Καλαϊτζίδης που προσήλθε με εικοσάλεπτη αργοπορία στην αίθουσα Τύπου τόνισε για:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και την ομάδα του: Σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με μία ομάδα στελεχωμένη και δοκιμασμένη σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν λάθος αγωνιστικός ορίζοντας να συγκριθούμε μαζί του. Εμείς έχουμε έναν δικό μας στόχο. Κοιτάζουμε να έχουμε βαθμολογικά οφέλη και να αφήσουμε τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οφείλονται σε αποτελέσματα που είχαμε από το έως τώρα 1/3 της σεζόν.

Εμείς διεκδικούμε αποτελέσματα για να αποκτήσουμε δυναμική και να μην κουράζουμε τους θεατές και τους τηλεθατές. Στην εποχή αυτή απογοητευόμαστε εύκολα. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα τα υψώματα για την έπαρση. Ο καθένας στον χώρο εργασίσας του να κάνει το καλύτερο δυνατό. Επιθυμώ το νέο έτος να μας βρει με υγεία και ειρήνη στις εμπόλεμες περιοχές. Για να έχουμε ένα πιο καλό μέλλον στην ζωή θα πρέπει να λειτουργούμε όχι διά της ανακάλυψης αλλά διά της δημιουργίας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Η Βέροια έχει δύναμη στα αποδυτήριά της και μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ