2013-01-08 14:32:54
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Βοηθός του Φάμπρι… ο Φερέιρα!
Δεν πρόκειται βέβαια για τον μέχρι πρότινος προπονητή των «πρασίνων», αλλά για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, Φερέιρα Κινγκ.

Κατ’ επιλογή του Ούγκο Βαρέλα ο 42χρονος Βραζιλιάνος, με πορτογαλική υπηκοότητα, θα είναι ο βοηθός του Ισπανού τεχνικού που από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού, της Βέροιας και της Καβάλας επιλέχθηκε καθώς έχει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνωρίζει και τη γλώσσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του ήταν ο Θερμαϊκός την περίοδο 2008-2009, ενώ πριν από 6 μήνες άρχισε τη σταδιοδρομία του στους πάγκους από την Αλγκουέιρο, ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας.

Ο Κινγκ έχει μείνει αξέχαστος σε πολλούς φιλάθλους, κυρίως του Παναθηναϊκού και του Ιωνικού, για το επεισόδιο που είχε σε αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Νέρι Καστίγιο. Στο γήπεδο της Νίκαιας, ο Κινγκ είχε πιάσει από το λαιμό τον Μεξικανό μετά από ένα σκληρό φάουλ που του είχε κάνει ο τελευταίος supermbala
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ