2013-01-08 14:40:05
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ο Πάουλο Μασάντο με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και το 2013 Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού έβαλε υψηλούς στόχους για την ομάδα του κι όπως έγραψε χαρακτηριστικά, πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα και να κάνουν καλή πορεία στο Europa League.

«Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς και το παιχνίδι», ανέφερε για τον αγώνα με τη Βέροια ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:

«Πάντα προσπαθείς να παίζεις καλά, ιδιαίτερα για αυτούς που το θέλουν συνέχεια αυτό. Ήμασταν καλοί. Η ομάδα ανταποκρίθηκε, ενώ πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μην σταματήσουμε. Ξεκινήσαμε θετικά το 2013 και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Στο εισαγωγικό του κειμένου πριν τις δηλώσεις του Μασάντο, φιλοξενούνται ορισμένα στοιχεία που αφορούν την αναμέτρηση με την Βέροια: «Ο Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό στο 2013 με το δεξί, καθώς κέρδισε τη Βέροια με 3-0. Σε ένα παιχνίδι πλήρους κυριαρχίας του πρωταθλητή και πρωτοπόρου της βαθμολογίας, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ