2013-01-08 16:43:50
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Φάμπρι ως νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός!
Την πρόσληψη του Φάμπρι ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός με βοηθό τον Φερέιρα Κινγκ. Τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Ελευθεράκης και γενικός αρχηγός ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Τέλος ο Γόντικας! Θα ακολουθήσουν αλλαγές στο ρόστερ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε την πρόσληψη του Φάμπρι στον πάγκο του συλλόγου αλλά και του Φερέιρα Κινγκ ως βοηθού του.

Παράλληλα γίνεται λόγος για την προσπάθεια διάσωσης του "τριφυλλιού" που επιχειρήθηκε τον Μάιο του 2012, την ταλαιπωρία της ομάδας από δήθεν επενδυτές για 1,5 χρονο ενώ προαναγγέλλονται αλλαγές και στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano González.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.


3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του.

Τέλος ο Γόντικας

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο Δημήτρης Γόντικας.

Η ανακοίνωση:

Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ