2013-01-08 17:05:03
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα Χανίων το τρίο που κατηγορείται για εξαπάτηση πολιτών
Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο άντρες και η γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται για τις «ροζ» απάτες σε βάρος πολιτών από τους οποίους είχαν αποσπάσει χιλιάδες ευρώ στα Χανιά αλλά και στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, την 32χρονη σύζυγό του, μητέρα δύο παιδιών η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον 44χρονο αδελφό του επισμηνία.

Με απόφαση του κ.Εισαγγελέα και οι τρείς αφέθησαν ελεύθεροι , ενώ δόθηκε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση,ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Η απίστευτη αυτή υπόθεση την οποία δημοσίευσε από χθες το Flashnews.gr (δείτε εδώ) εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων μετά από έρευνες που έγιναν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και είχαν σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση της ομάδας των τριών που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.


Όπως προέκυψε από την προανάκριση και σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, η 32χρονη σε συνεννόηση με τον σύζυγό της και τον αδελφό του, προχωρούσε σε ερωτικές σχέσεις με πολίτες που είχαν την σχετική οικονομική άνεση και στην συνέχεια τους εκβίαζαν για να τους πάρουν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Το ξετύλιγμα του νήματος, ξεκίνησε από την καταγγελία ενός 37χρονου Χανιώτη πως μια γυναίκα – με την οποία είχε σχέση - του είχε πάρει 70.000 ευρώ προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων άρχισαν να ερευνούν το «παρελθόν» της 32χρονης και του συζύγου της, οπότε και έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπηρετούσε ο επισμηνίας πριν μετατεθεί στα Χανιά.

Όπως διαπίστωσαν από τις αρχές της Αλεξανδρούπολης είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για την εξαπάτηση ενός υποσμηνία που είχε σχέση με την γυναίκα και από τον οποίο απέσπασαν 280.000 ευρώ.

Φαίνεται πως όταν η δράση τους έγινε αντιληπτή από τον υποσμηνία, ο 36χρονος ζήτησε και πήρε μετάθεση για την 115 ΠΜ στα Χανιά, όπου ήρθαν «οικογενειακώς», μαζί με τα δύο παιδιά, τον αδελφό του και τους γονείς του.

Όμως «μετέφεραν» και στα Χανιά την δράση τους, με την συμμετοχή και του 44χρονου αδελφού του συζύγου.

Έτσι από την έως τώρα προανάκριση – η οποία συνεχίζεται – προέκυψε ότι εκτός από την εξαπάτηση του 37χρονου, από τον οποίο πήραν 70.000 ευρώ, προσπάθησαν να αποσπάσουν 6.000 ευρώ από ακόμη ένα 37χρονο Ηρακλειώτη, προφασιζόμενοι ότι θα καταβάλουν το ποσό αυτό σε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, προκειμένου να αποφύγουν οικονομικό έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της γυναίκας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα οικονομικού ενδιαφέροντος (δικόγραφα, αντίγραφα τραπεζικών εμβασμάτων, συναλλαγματική κ.α.), των οποίων η κατοχή και νομιμότητα διερευνάται.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τρείς ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η 32χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία κλοπή από το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια.

Όμως οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, δεν διαπίστωσαν κάποια κλοπή , γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τον σκοπό της καταγγελίας.
flashnews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βάφλες με μήλο και μέλι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βάφλες με μήλο και μέλι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ