2013-01-09 06:57:04
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός Βόλου και πάλι στα χέρια των Βολιωτών
Στην κοπή πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου το βράδυ της Τρίτης, ο Μποτσιβάλης ανακοίνωσε και επίσημα την αλλαγή φρουράς.

Όπως από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης μετέδωσε το"Marconi Radio 96,1 F.M." μέσω του Απόστολου Γαλάτη και της εκπομπής "Ποδοσφαιρική αρένα" και ως πληροφορία οριστικοποίησε μέσω του Αντώνη Κουμιώτη και της εκπομπής "Συμβαίνει Τώρα" το απόγευμα της ίδιας μέρας, η συμφωνία μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη και των Βολιωτών επιχειρηματιών που κατέθεσαν πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ και των τυχών της πολύπαθης ομάδας, επετεύχθη προφορικά και μένουν μόνον οι υπογραφές, για την ολοκληρώση της συμφωνίας.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης το βράδυ της Τρίτης και πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στο υπό την ιδιοκτησία του ξενοδοχείο στην Αγριά Βόλου, παρουσία του αθλητικού team και των μελών της Διοίκησης της ΠΑΕ, ανακοινώνοντάς τους και επίσημα την αλλαγή φρουράς.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που από την Τρίτη μετέδιδε το "Marconi Radio 96,1 F.M.", ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα αποτελεί και ο ίδιος μέρος της διάδοχης αυτής κατάστασης, που θα αναλάβουν οι Βολιώτες επιχειρηματίες, τους οποίους εκπροσωπεί ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός για την προσφορά του από τα προηγούμενη έτη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της τοπικής επιχείρησης "Metal Design", Μάνος Κρατήρας.

Με άλλα λόγια, λίγα και σταράτα... Μπορεί η πολιτική παλιοπαρέα των Παπανδρέου, Γερουλάνου και λοιπών, πριν από πολλούς μήνες να στέρησαν την ΠΑΕ από τα βολιώτικα χέρια και πιο συγκεκριμένα αυτά του Αχιλλέα Μπέου, βάζοντας την ομάδα και ολόκληρη την πόλη σε μια πολύμηνη διαδικασία και σίγουρα την χειρότερη της ιστορίας της... Ο χρόνος όμως την επαναφέρει και πάλι εκεί που της αξίζει... στα χέρια των Βολιωτών!

Για την ιστορία, τα τρία φλουριά της Βασιλόπιτας το βράδυ της Πέμπτης κέρδισαν ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Γόγολος, ο Θανάσης Παλαιολόγος και ο γενικός αρχηγός Άκης Πέτρου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ