2013-01-09 10:10:05
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στο ρυθμό του αγώνα της Παρασκευής (11/01, 21.45) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», κινούνται όλα πλέον στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε χθες με ικανοποίηση τον Τζος Πάουελ να βγάζει ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δείχνοντας να αφήνει πίσω του τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο. Έτσι, υπολογίζεται κανονικά για την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο (10/01) για Βαρκελώνη, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους Καταλανούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, υπάρχει ικανοποίηση για τον αγωνιστικό ρυθμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Α1 απέναντι στον Πανελευσινιακό στο «Ανδρέας Παπανδρέου», είναι πλέον έτοιμος να πέσει και στα... βαθιά νερά της Ευρωλίγκας.

Όπως έδειξε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης να θεωρεί πως είναι απλώς θέμα χρόνου να έρθει η πλήρης εξοικείωσή του με το υπόλοιπο σύνολο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ