2013-01-09 11:14:18
Φωτογραφία για Βάζει λεφτά ο Βιντιάδης!
Ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ με ταμειακή διευκόλυνση, πιθανότατα μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ με ταμειακή διευκόλυνση, πιθανότατα μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιανουαρίου.

Από την αρχή της συνάντησης, ο Δημήτρης Βιντιάδης είχε θετική διάθεση προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ με το οικονομικό της πρόβλημα.

Γνωρίζοντας τις προθέσεις του ενδιαφερόμενου επενδυτή, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στο συγκεκριμένο ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση εξελίχθηκε θετικά για την ΑΕΚ με το αποτέλεσμα να "φαίνεται" στα ταμεία της ΠΑΕ μέχρι και την Γ.Σ. της 16ης Ιανουαρίου.

Φέρνει σε επαφή ΑΕΚ-Κινέζους

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, θα φέρει σε επαφή την ΠΑΕ με τους Κινέζους επιχειρηματίες προκειμένου μέχρι και τις 16/1 να μπούνε χρήματα στα ταμεία της ομάδας.


Από εκεί και πέρα, στην Γ.Σ. θα προκηρυχθεί η νέα Α.Μ.Κ η οποία θα "τρέξει" για ένα χρονικό διάστημα και πιθανότατα ο Δημήτρης Βιντιάδης θα συμμετάσχει μέχρι το τέλος του μήνα.

Έκανε το αυτονόητο ο Βιντιάδης

Πρόκειται για μια σημαντική θετική εξέλιξη, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Με την συγκεκριμένη κίνηση, έστω και... αργά ο Δημήτρης Βιντιάδης αντέδρασε πραγματικά ως ενδιαφερόμενος επενδυτής και παρότι δεν θα μπούνε χρήματα απευθείας από την τσέπη του, τουλάχιστον δεσμεύτηκε να φέρει τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι την Γενική Συνέλευση!

Από το κλίμα της συνάντησης, υπάρχει αισιοδοξία και για θετική έκβαση της υπόθεσης εισόδου του νεαρού επιχειρηματία στην ΑΕΚ, αλλά μέχρι τότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Το σημαντικό είναι πως έστω και στο 90', ο Βιντιάδης έκανε το αυτονόητο και δήλωσε παρών!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Coppa Italia:Στην 4άδα η Ρόμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Coppa Italia:Στην 4άδα η Ρόμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ