2013-01-09 14:22:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΚΕ (VIDEO)
Προκαταρκτική εξέταση για τους Γ.Παπακωνσταντίνου και Ευ.Βενιζέλο,  προκειμένου να αναζητηθούν οι ποινικές τους ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ, ζητεί το ΚΚΕ. Ωστόσο, στην ανακοίνωση της ΚΟ προστίθεται ότι η έρευνα της υπόθεσης δεν πρέπει να περιορισθεί μόνον στους πρώην υπουργούς Οικονομικών, αλλά θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και κάθε άλλου εμπλεκόμενου, και ιδιαίτερα του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου που ως πρωθυπουργοί είχαν την πρώτη τουλάχιστον πολιτική ευθύνη.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟ του ΚΚΕ τονίζει ότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία πρέπει να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τον κ. Παπακωνσταντίνου για νόθευση εγγράφου, υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία, παράβαση καθήκοντος και πλαστογραφία, και για τον κ. Βενιζέλο για υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία και παράβαση καθήκοντος.

Αναφέρει, ωστόσο, ότι η έρευνα της υπόθεσης θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες κάθε άλλου εμπλεκόμενου, ειδικά για τους Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο, «που ως πρώην πρωθυπουργοί είχαν την πρώτη, τουλάχιστον, πολιτική ευθύνη».

Η ΚΟ του κόμματος σημειώνει επιπλέον -και μεταξύ άλλων- ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν, για να καλλιεργήσουν τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση, ώστε να διευκολυνθεί το πέρασμα των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ