2013-01-09 16:28:03
Φωτογραφία για Αnkle boots: τα μποτάκια που δίνουν ροκ χαρακτήρα
 

Δείτε πως συνδυάζουν οι celebrities τις ankle boots στις εμφανίσεις τους από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τα ankle boots έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες των μαγαζιών και είναι ίσως η πιο hot τάση αυτής της σεζόν. Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο αναδεικνύονται στο κομμάτι-κλειδί της καθημερινής γκαρνταρόμπας αφού εξυπηρετούν κάθε γούστο και μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Μπορούμε να τα βρούμε σε διαφορετικά σχέδια και ύψη από χαμηλά μέχρι ψηλά με λεπτό ή χοντρό τακούνι.

Πώς όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε;

• Μερικές φορές τα ροκ μαύρα μποτάκια έρχονται σε έντονη αντίθεση με ένα πιο ladylike ανοιχτόχρωμο φόρεμα. Το μυστικό για να έρθει η εμφάνισή σας σε απόλυτη ισορροπία είναι να φορέσετε πάνω από το λαμπερό σας φόρεμα ένα μαύρο δερμάτινο jacket.

• Μη φοράτε τα ankle boots με χοντρές μακριές φούστες που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας. Ακόμα κι αν έχετε αναλογίες μοντέλου, δεν είναι ο πιο κολακευτικός συνδυασμός. Σίγουρα η... συνάντησή τους στην ίδια εμφάνιση με κοντές φούστες, skinny jeans ή κολάν είναι πολύ πιο ασφαλής.


• Ένας από τους πιο εύκολους και ωραίους συνδυασμούς είναι να ταιριάξετε μαύρα μποτάκια με μαύρο καλσόν (κι ένα μαύρο φόρεμα αν θέλετε να πετύχετε ένα μονοχρωματικό λουκ). Αυτή η εμφάνιση κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες και ταιριάζει με τα περισσότερα σχέδια των ankle boots.

• Για να υποστηρίξετε το συνδυασμό των ankle boots με ένα πιο επίσημο ντύσιμο πρέπει να έχετε ένα αυθεντικά ροκ στυλ, που θα υπογραμμίζεται και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, το χτένισμα ή και το μακιγιάζ σας. Διαφορετικά προτιμήστε την ασφαλή λύση που προσφέρουν ένα ζευγάρι γόβες, πέδιλα ή peep toes.

• Όσο πιο ψηλά είναι τα μποτάκια, τόσο πιο κοντή πρέπει να είναι η φούστα ή το φόρεμά σας έτσι ώστε να μην δημιουργείται ένα οπτικό εφέ που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά.

• Τολμήστε να φορέσετε τα casual ankle boots με ψηλές κάλτσες και γυμνό πόδι, συνδυάζοντάς τα με φούστα ή σορτς! Το ορατό τελείωμα της κάλτσας τα κάνει να φαίνονται πιο girlie και χαριτωμένα.

• θυμηθείτε πως τα ankle boots με χαμηλό κόψιμο θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.

Διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες bloggers και μοντέλα μας δίνουν ιδέες για το πώς να τα υιοθετήσουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τίνα Μιχαηλίδου

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ