2013-01-09 17:09:04
Φωτογραφία για Πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη από το Δήμο Τρίπολης
Ο Δήμος Τρίπολης τις προσεχείς ημέρες θα παραλάβει τον απαιτούμενο ιατρικό εξοπλισμό του Κοινωνικού Ιατρείου για να επανδρωθεί επαρκώς και να ξεκινήσει τη λειτουργία του Το Κοινωνικό Ιατρείο θα προσφέρει πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη ,σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, με τον Σύλλογο Νοσηλευτών Αρκαδίας , με οδοντιάτρους, φυσιοθεραπευτές και άλλους εθελοντές, προσπαθώντας να υποστηρίξει τους συμπολίτες μας, οι οποίοι βιώνουν την υφιστάμενη οικονομική κρίση.

Το Κοινωνικό Ιατρείο θα στεγαστεί σε χώρο του Δημαρχείου και θα στελεχωθεί από εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που έχουν εκφράσει την επιθυμία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Oι αιτήσεις ενδιαφερόμενων, προκειμένου να ενταχθούν στις υπηρεσίες του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Τρίπολης ,γίνονται δεκτές ,από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση της Κάρτας Υγείας με την οποία θα παρέχεται πρόσβαση στις υπηρεσίες του Κοινωνικού Ιατρείου, είναι τα παρακάτω:


1. Αίτηση ενδιαφερομένου προς το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (χορηγείται από την Υπηρεσία)

2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ

3. Μία φωτογραφία δικαιούχου

4. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος, των εντύπων Ε1 και Ε9 ή βεβαίωση από τη Δ.Ο.Υ. περί μη υποχρέωσης υποβολής δήλωσης και αναλυτική κατάσταση χρεών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

6. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο

7. Πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής, εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας

8. Κάρτα ανεργίας, εφόσον πρόκειται για άνεργο

9. Έκθεση Κοινωνικής Έρευνας από Κοινωνικούς Λειτουργούς του Δήμου (εφόσον είναι απαραίτητο)

10. Υπεύθυνη Δήλωση ή Βεβαίωση των ασφαλιστικών ταμείων ότι είναι ανασφάλιστος (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ)

Περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Ιατρείο: κ. Συμπρούκου Β. 2713610437 και Παπαδόγιαννη Σ. 2713600417 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ