2013-01-09 19:59:29
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ... ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-9
Ο Ολυμπιακός "πλήρωσε" το πολύ κακό δεύτερο οκτάλεπτό του, χάνοντας με 11-9 από τον Ερυθρό Αστέρα, στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του Champions League. Έτσι η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς απέκτησε πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση του β' ομίλου, αφού κάλυψε τη διαφορά του ενός γκολ με την οποία είχε χάσει στην Ελλάδα.

Το διάστημα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν όταν σε δύο σερί επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω σκόραρε ο Ντούσκο Πιέτλοβιτς. Την πρώτη, μάλιστα, οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ που έβαλε, αφού χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια του, αλλά ο Σέρβος φουνταριστός σήκωσε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο δεύτερο οκτάλεπτο, στη διάρκεια του οποίου έπαθε... μπλακ άουτ στο παιχνίδι. Η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα ήταν παθητική ζώνη στον ανάμεσα, ιδίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης του Ολυμπιακού, ώστε να προφυλαχθεί από τις ικανότητες του Μπλάι Μάλιαρακ στο επιθετικό παιχνίδι.


Αν εξαιρεθεί αυτό το διάστημα, οι παίκτες του Θοδωρή λάχου δεν ήταν κακοί στο ματς. Ειδικά για ομάδα που έχει να αγωνιστεί εδώ και τρεις εβδομάδες... Οι φουνταριστοί του Ολυμπιακού έπαιξαν καλά, ο Κώστας Μουρίκης στο κομμάτι της φθοράς του αντίπαλου, ο Χριστόδουλος Κολόμβος στο επιθετικό μέρος. Ένα γκολ του τελευταίου μείωσε τη διαφορά στο ένα γκολ, 8-7, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δέχθηκε κατευθείαν γκολ μετά από επιτυχία του, κάτι που έγινε πέντε φορές. Οι Σέρβοι κέρδισαν το δικαίωμα σε 12 επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω και αξιοποίησαν τις 8. Σε αυτό το κομμάτι, της άμυνας με μειονέκτημα, ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε καλά, αφού δέχθηκε τρία γκολ στα δοκάρια.

Στην πισίνα «11 Απριλίου» πάντως δεν ακούγονταν πανηγυρισμοί στα γκολ των δύο ομάδων. Οι οπαδοί τους στεκόντουσαν όρθιοι μαζί και φώναζαν συνθήματα, σχεδόν δύο μήνες μετά το ματς στον Πειραιά. Ίδιες στιγμές και στο Βελιγράδι, με ελληνικά και σέρβικα συνθήματα να προσδίδουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στο ματς.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τρίτος στον όμιλο, αφού έχασε τη διαφορά από τον Αστέρα, αλλά αυτό δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό στο οποίο, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους οι ερυθρόλευκοι είναι στο σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-4, 3-3

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στραχίνια Ράσοβιτς 3, Πιέτλοβιτς 3, Πρλαΐνοβιτς 2, Ράτζεν 2, Βίκτορ Ράσοβιτς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάλιαρακ 2, Φουντούλης 2, Κολόμβος 2, Ντόσκας 2, Δελακάς 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ