2013-01-09 20:57:08
Φωτογραφία για Φτάνει πια…..αρκετά
 Γράφει ο Α.Β.

Διαμαρτυρόμαστε και λυπούμαστε που το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ στις 7/1/2013 σελ.67, παρουσιάζει μια λανθασμένη εικόνα του κέντρου της Αθήνας, που τόσα έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη απόδειξη αφορά μεμονωμένη περίπτωση καταστήματος μαζικής εστίασης και αποτελεί δυσάρεστη εξαίρεση στα εκατοντάδες παρόμοια καταστήματα του κέντρου της Αθήνας τα οποία ζώντας καθημερινά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης – πάρα το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν βρίσκουν την κατανόηση της πολιτείας για τις δικές τους αυξανόμενες υποχρεώσεις – έχουν προβεί σε μειώσεις των τιμών προς όφελος των..... πελατών τους.

Σημειωτέον δε το παρόν κατάστημα της αποδείξεως ευεργετείται από νομοθετική διάταξη του δημοτικού τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων τραπεζ/των, πληρώνοντας 17 ευρώ το τ.μ.!!! έναντι 300 και 400 ευρώ το τ.μ. που πληρώνουν τα υπόλοιπα καταστήματα.


Δυστυχώς αυτές οι γενικεύσεις δημιουργούν σύγχυση δυσαρεστώντας τους καταναλωτές και ζημιώνοντας τις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις από την κρίση και τα μέτρα.

Δεν είμαστε αντίθετοι στη δημοσιοποίηση πρακτικών αισχροκέρδειας (έως αδιαντροπιάς )

Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε όταν οι περισσότεροι είμαστε θύματα της κρίσης να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Αγωνιζόμαστε να κρατηθούμε ζωντανοί και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με σεβασμό και κατανόηση oπως όλοι.

Υ.Γ. Στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου με τα πολλά καφέ,μπαρ, εστιατόρια οι τιμές των αναφερόμενων    καφέδων δεν ξεπερνούν τα 4.00 ευρώ εν αντιθέσει με το κατάστημα της αποδείξεως
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ