2013-01-09 20:56:07
Φωτογραφία για Ηλεία: Σημαδεύουν αγριογούρουνα και τους βγαίνουν... ήμερα χοιρινά!
Στις αρμόδιες αρχές εκκρεμεί η περίεργη υπόθεση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν κυνηγοί για τη θήρα αγριόχοιρων, στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ Πανόπουλου

και Κλεινδιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές, οι κυνηγοί που πηγαίνουν για να κυνηγήσουν στην παραπάνω περιοχή βρίσκονται αντιμέτωποι με ιδιώτη ο οποίος έχει απελευθερώσει… ήμερα χοιρινά , τα οποία ωστόσο διασκορπίστηκαν σε μεγάλη ακτίνα.

Όπως εξήγησαν κυνηγοί της περιοχής στα “kinigetikanea.gr” , το πρόβλημα ξεκινάει γι’ αυτούς από τη στιγμή που θα πάνε για κυνήγι αγριογούρουνων, με το πρόσχημα ότι θα χτυπήσουν τα ζώα του κατοίκου, για τον οποίο έγινε η καταγγελία!

«Τα ήμερα χοιρινά έχουν επεκταθεί σε μεγάλη ακτίνα με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι κυνηγοί να κυνηγήσουν στο μέρος αυτό, αφού προβάλλεται ο ισχυρισμός από τον ιδιώτη ότι πρόκειται για τα ζώα που απελευθερώθηκαν. Έχουμε απευθυνθεί στον Εισαγγελέα και σε άλλες αρμόδιες αρχές και περιμένουμε να υπάρξουν αποτελέσματα. Εφόσον αυξηθεί υπέρμετρα ο αριθμός τους , υπάρχει κίνδυνος και για τα αγριογούρουνα που υπάρχουν στο καταφύγιο Φολόης, εάν γίνει μεταξύ τους διασταύρωση…» δήλωσε στα “kinigetikanea.gr” ο κάτοικος της Αγίας Άννας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.


Για το συγκεκριμένο θέμα εξάλλου έχει ενημερωθεί και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου, ο πρόεδρος του οποίου κ. Άλκης Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε στα “kinigetikanea.gr” πως το όλο ζήτημα βρίσκεται στην αρμοδιότητα των Εισαγγελικών και Αστυνομικών αρχών Πηγή: kinigetikanea
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φτάνει πια…..αρκετά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φτάνει πια…..αρκετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ