2013-01-09 21:00:09
Φωτογραφία για «Βεβαίως δικαιολογούνται τα χρήματα» είπαν στους εισαγγελείς οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου
Την βεβαιότητα ότι οι καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού δικαιολογούνται πλήρως και ότι το θέμα της αλλοίωσης της λίστας δεν τους αφορά, εξέφρασαν μέσω του συνηγόρου τους οι συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Γιώργος Στεφανάκης που εκπροσωπεί νομικά τους κληθέντες, ανέφερε πως έδωσαν απαντήσεις «για την έλλειψη οποιασδήποτε σχέσης με τη νόθευση της λίστας».

Τα τρία συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού που κλήθηκαν ως ύποπτοι για τη διάπραξη τεσσάρων κακουργημάτων και ενός πλημμελήματος, παρέδωσαν στους εισαγγελείς υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τον συνηγόρο, ο λογαριασμός στο όνομα του συζύγου της έτερης ξαδέρφης του υπουργού, Ανδρέα Ροσώνη, άνοιξε επτά ή οκτώ χρόνια πριν το 2005, είχε χρήματα και υπήρχαν κινήσεις και έκλεισε το 2005, οπότε και τα κεφάλαια επαναπατρίσθηκαν.

Η ξαδέρφη του πρώην υπουργού, Ελένη Παπακωνσταντίνου, είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με «το πολιτικό παιχνίδι, που παίζεται γύρω από αυτή την υπόθεση» και ότι ενημερώθηκε για την απαλοιφή των ονομάτων τους από τη λίστα, από τον ξάδερφό της στις 28 Δεκεμβρίου.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φτάνει πια…..αρκετά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φτάνει πια…..αρκετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ