2013-01-09 23:50:06
Φωτογραφία για «ΨΗΦΙΖΕΙ»...  ΟΦΚ Ο ΓΚΡΜΠΙΤΣ!
Στην ΟΦΚ Βελιγραδίου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Πέταρ Γκρμπιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα ΜΜΕ της Σερβίας.

Η ομάδα του Βελιγραδίου επανήλθε σήμερα (9/1) στις προπονήσεις, ωστόσο ο Πέταρ Γκρμπιτς ήταν απών, καθώς έχει λήξει ο εξάμηνος δανεισμός του από τον Ολυμπιακό. 

«Η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης, εκτός από μερικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Γκρμπιτς, τον οποίο υπολογίζουμε. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πιστεύω να βρεθεί η καλύτερη λύση τόσο για την ομάδα, όσο και για εκείνον», δήλωσε στην ιστοσελίδα «mondo.rs», ο αθλητικός διευθυντής της ΟΦΚ, Ζόραν Λόντσαρ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, ο Μαυροβούνιος μέσος, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΟΦΚ Βελιγραδίου στον πρώτο γύρο του σερβικού πρωταθλήματος. 

«Δεν ξέρω τίποτα αναφορικά με το που θα παίζω. Είμαι στην Ποντγκόριτσα, με την οικογένειά μου, προπονούμαι ατομικά και περιμένω τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων από τον μάνατζέρ μου. Πάντως, ξέρω υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη», δήλωσε ο Γκρμπιτς στην ιστοσελίδα «mondo.rs».


Ωστόσο, στα σερβικά Μέσα έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία πως και ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του. «Βέβαια, όταν ένα όνομα στον Ντράγκαν Ντζάιτς ενδιαφέρεται για σένα είναι μεγάλη υπόθεση, ωστόσο παράλληλα είναι μία ουτοπική επιλογή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστώ στον Ερυθρό Αστέρα, για “χίλιους” λόγους. Πραγματικά, δεν το σκέφτομαι καν».

Για να καταλήξει ο Γκρμπιτς: «Μου είναι δύσκολο να πω κάτι τώρα, γιατί τα ξέρουν μόνο οι μάνατζέρ μου αυτά. Ωστόσο, εάν παραμείνω στη Σερβία, θέλω να αγωνιστώ στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Αυτή είναι πιο ρεαλιστική επιλογή, όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ