2013-01-10 12:19:21
Φωτογραφία για 4Ο ημέρες μετά τη θεομηνία οι 8 κάτοικοι στη Δρώτα… Πίνουν νερό από το ποτάμι !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτο και όμως αληθινό! 40 ολόκληρες ημέρες μετά τον εφιάλτη της θεομηνίας που έζησαν οι 8 κάτοικοι στην ακριτική Δρώτα δεν έχουν νερό και πίνουν από το ποτάμι της περιοχής τους. Όπως δηλώνουν στο lesvosnews.gr, ζούν το χειμώνα 12 κάτοικοι κυρίως ηλικιωμένοι.

Οι 4 από αυτούς εγκατέλειψαν το χωριό αφού μέχρι τώρα δεν είχε αποκατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης και δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς νερό. Οι υπόλοιποι 8 που έμειναν αναγκάζονται να πίνουν νερό από το ποτάμι της περιοχής τους με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τη ζωή τους.

Οι ίδιοι καταγγέλουν την αδιαφορία όλων των κρατικών φορέων και τη Δημοτική Αρχή Λέσβου αφού έμειναν περισσότερες από 10 ημέρες αποκλεισμένοι χωρίς νερό, ρεύμα, φάρμακα και τηλέφωνο αφού ήταν κλειστός ο δρόμος. Όπως μάλιστα καταγγέλει με παράπονο ο κ. Γιώργος ο ΟΤΕ έκοψε τα τρία τηλέφωνα που έχει στο χωριό για οφειλή 74 ευρώ αφού δεν μπορούσαν επειδή ήταν αποκλεισμένοι να πάνε να πληρώσουν. Δείτε στο βίντεο τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων της Δρώτας.
 
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ