2013-01-10 17:13:18
Φωτογραφία για Πάει για Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ!
Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πανύψηλο αμυντικό της Ντιναμό Κιέβου, Χατσερίντι, σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα.

Το όνομα του Γεβγέν Χατσερίντι (ή Ευγένιου Χατσερίδη αν προτιμάτε) είχε φέρει το φθινόπωρο ο Ιβάν Σαββίδης στο προσκήνιο όταν, στη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξης Τύπου που είχε παραθέσει λίγο διάστημα αφότου ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, είχε αποκαλύψει ότι έκανε προσπάθεια το καλοκαίρι για να τον φέρει στην Τούμπα.

Τότε, όπως είχε αποκαλύψει ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, τα χρήματα που είχε ζητήσει η διοίκηση του συλλόγου του Κιέβου ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο Σαββίδης να κάνει πίσω.

Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και σύμφωνα με δημοσίευμα της ουκρανικής έκδοσης του "sport-express", η τιμή του Χατσερίντι ειναι προσιτή για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, αυτό που τονίζεται στο ρεπορτάζ είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Ντιναμ΄είχε ζητήσει 4 εκ. ευρώ για να δώσει με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ τον 25χρονο, πανύψηλο (1.98μ.) κεντρικό αμυντικό, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό από τον Σαββίδη.


Τώρα, όμως, έχοντας αποκτήσει τον Κροάτη, Βίντα Ντομαγκόι και κάνοντας κίνηση για την απόκτηση του Σουηδού Αντρέας Γκράνκβιστ από τη Τζένοα, η Ντιναμό είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Χατσερίντι με 2 εκ. ευρώ.

Στο κείμενο που έχει τίτλο "Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί αν δελεάσει τον Χατσερίντι", τονίζεται ότι ο Σαββίδης έχει διάθεση να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Σίλντενφελντ για να πετύχει το στόχο της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και με αυτό το κίνητρο προσπαθεί να δελεάσει τον Χατσερίντι να έρθει στην Τούμπα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλλιθέα-ΠΑΟΚ το pre-game
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλλιθέα-ΠΑΟΚ το pre-game
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ