2013-01-11 05:11:02
Φωτογραφία για Έδιωξαν το παιδί τους λόγω κρίσης!
Η πολύτεκνη οικογένεια αδυνατεί να συντηρήσει όλα τα μέλη της.

Σοκ προκαλεί η ιστορία του... 18χρονου Νίκου, μαθητή του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από την ίδια του την οικογένεια, που εξαιτίας της κρίσης.

Η πολύτεκνη οικογένεια, σύμφωνα με τοcretalive.gr, αδυνατεί να συντηρήσει όλα τα μέλη της και άφησε τον 18χρονο να αναζητήσει την τύχη του στους δρόμους.

Την κατάσταση του νεαρού αντιλήφθηκαν οι συμμαθητές του στο σχολείο, όταν μετά από μία αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του οι γονείς απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί «να κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί».

Προσωρινή λύση για το νεαρό βρέθηκε με τη φιλοξενία του στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας, ενώ αναζητά μια θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Μέχρι τότε στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Νίκο αλλά κι άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τις ημέρες των εορτών μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν και του παρέδωσαν δύο σακούλες με τρόφιμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σήμα κινδύνου από την Καβάλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σήμα κινδύνου από την Καβάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ