2013-01-11 15:56:43
Φωτογραφία για ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε και επίσημα ότι κίνησε τη διαδικασία νομικών κυρώσεων κατά του Βλάση Τσάκα, υποβάλλοντας δια του αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου, μήνυση εις βάρος του εκπροσώπου του Φεϊζάλ, για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.

Η διοίκηση των "πράσινων" σπεύδει να προειδοποιήσει ότι -πλέον- θα προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά οποιουδήποτε πλήττει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για ανασυγκρότηση και εγκσυγχρονισμό και τονίζει ότι στόχος μέσω αυτών των ενεργειών, είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι η ομάδα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Παράλληλα, τοποθετεί στο... κάρδο των υποψηφίων να αντιμετωπίσουν μελλοντικά ποινικές συνέπειες των πράξεων τους, όσους επιμένουν πεισματικά στο χθες της παράγκας και των εξωθεσμικών παρεμβάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Χθες, 10 Ιανουαρίου 2013, ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατέθεσε έγκληση σε βάρος του Βλάση Τσάκα για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της εξύβρισης και της απειλής (άρθρα 361, 363, 333 Ο.Κ.). Ο Βλάσης Τσάκας αναζητήθηκε από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά δεν κατέστη δυνατόν, επειδή δεν ανευρέθη.


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -πλέον- θα προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον οποιουδήποτε πλήττει παράνομα την προσπάθεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για να ανασυγκροτηθεί, να εκσυγχρονισθεί και να πρωταγωνιστήσει πάλι στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, καθώς και εναντίον όσων επιμένουν πεισματικά στο χθες της παράγκας και των εξωθεσμικών παρεμβάσεων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Άμεσα στη Δικαιοσύνη»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Άμεσα στη Δικαιοσύνη»
Αντιφατικές δηλώσεις
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντιφατικές δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ