2013-01-11 20:23:49
Φωτογραφία για Υπάρχει αυτοπεποίθηση για την πρόκριση
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι. Τόνισε πώς στην ομάδα υπάρχει η πίστη για την πρόκριση παρά τη χθεσινή ήττα.  Αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ατρόμητο, τηη πρώην ομάδα του. Τόνισε πώς αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ατρόνητο ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές αποκαλύπτοντας πώς στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για έναν πλάγιο.

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Νομίζω ότι κι όταν τελείωσε το παιχνίδι ήρεμοι ήμασταν. Ολοι αναλύοντας το παιχνίδι . νομίζω το αναλύσαμε σωστά. Το σημαντικό είναι ότι και χτες αλλά και σήμερα και οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας είμαστε πολύ θυμωμένοι. Σ' ένα παιχνίδι όπου σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και με την εικόνα που είχαμε. Δυστυχώς όμως 'πληρώσαμε' ένα κακό πεντάλεπτο, 'πληρώσαμε' τ' ότι δε βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα αλλά από την άλλη αυτό που αντιλαμβανόμαστε μέσα στ' αποδυτήρια είναι η πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που υπάρχει ότι εφόσον συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και στα επόμενα παιχνίδια αλλά κι όταν θα 'ρθει αυτό το παιχνίδι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε, να πάρουμε την πρόκριση».


Για το αν η ομάδα μπορεί να επηρεαστεί ενόψει Ατρόμητου από τη χθεσινή ήττα «Εντάξει... το αρνητικό αποτέλεσμα είναι κι αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι πως βλέπεις τα πρόσωπα μετά μέσα στ' αποδυτήρια γιατί αρνητικό με αρνητικό αποτέλεσμα έχει μια διαφορά, ανάλογα με την εικόνα της ομάδας. Εγώ θεωρώ ότι ειδικά μέχρι το 75' ίσως να ήταν μια από τις καλύτερές μας εικόνες σ' έναν πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο με καλή κατοχή μπάλας, με δημιουργία φάσεων, με αρκετές σέντρες από τα άκρα, μας έλειπε το γκολ. Δηλαδή η εικόνα της ομάδας μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πάρα πολύ ευχάριστη και ικανοποιητική θα έλεγα αλλά από την άλλη μας δημιουργεί άγχος για τη ρεβάνς αλλά δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση θα μας επηρεάσει στο παιχνίδι της Κυριακής. Πιο πολύ κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα που μας έχουν δημιουργηθεί, όπως είναι η απουσία του Φωτάκη, η απουσία του Βιβιάν και θα δούμε και την ετοιμότητα του Λόρενς γιατί ενώ τον αφήσαμε να ξεκουραστεί είναι με μια ίωση».

Για τον Ατρόμητο που άλλαξε και προπονητή: «Πιστεύω πρώτα απ' όλα ότι ο Ατρόμητος είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι σε πάρα πολλά επίπεδα, έχει αλλάξει ήδη προπονητή. Εχει μια διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού σε σχέση με την περυσινή σεζόν αλλά από την άλλη έχει μια ομάδα η οποία είναι πολύ καλά οργανωμένη, μια ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ και μια από αυτές που λογίζονται ως δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς το περιμένουμε ως ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που είναι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί θέλουμε και να διατηρήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε στο πρωτάθλημα αλλά και ν' αποκτήσουμε, όσο γίνεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μεγαλύτερη διαφορά. Από την άλλη ... εντάξει, ο κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν κι εγώ έχω ένα παρελθόν με τον Ατρόμητο, μια συνεργασία που θεωρώ ότι βοήθησε κι εμένα και βοήθησε και την ομάδα. Ομάδες που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που λειτουργούν και με την οργάνωση που έχουν και σίγουρα στο μέλλον σε ότι αφορά τον Δώνη εντελώς προσωπικά, πάντα θα είναι υποστηρικτής του Ατρομήτου, λόγω των ανθρώπων που έχει συνεργαστεί αλλά την Κυριακή είμαστε αντίπαλοι κι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει».

Για το αν περιμένει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον αντίπαλο: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα γιατί ήδη έχουν παίξει ένα παιχνίδι. Ξέρουμε τη φιλοσοφία του κ. Αναστόπουλου ο οποίος είναι ένας προπονητής ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και οι ομάδες του διακρίνονται για την πολύ καλή τακτική στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι η ανάλυση από την αντίπαλη πλευρά θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο, πιστεύω όμως ότι η δύναμη της έδρας μας, το πάθος που έχουμε και η πίστη που δείχνουμε σαν ομάδα ότι θα μας οδηγήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Για το τι χρειάζεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ μετά του Σίλσελφεντ και  Κατσουράνη: «Σίγουρα περιμένουμε έναν τουλάχιστο μεσοεπιθετικό ή δυο. Αλλά προτεραιότητα τουλάχιστον είναι ένας πλάγιος παίκτης που να μπορέσει να μας δώσει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι πιο δύσκολο και παρότι γίνονται προσπάθειες περιμένουμε λίγο τις εξελίξεις. Νομίζω εκεί προβληματιζόμαστε, δυσκολευόμαστε . μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει ένας παίκτης και να 'χει και την ποιότητα αυτήν που ψάχνουμε αλλά και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά όπου να μας δώσει κάτι εξτρά στο παιχνίδι μας»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VPlayer Video Player: Cydia multimedia free new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VPlayer Video Player: Cydia multimedia free new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ