2013-01-11 22:14:16
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το βιασμό και τη δολοφονία της Ινδής φοιτήτριας
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας, αλλά και το προφίλ των δραστών περιγράφονται με σαφήνεια στην πολυσέλιδη έκθεση της Αστυνομίας την οποία επικαλείται το Reuters.

Σύμφωνα με αυτή, τα μέλη της συμμορίας το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου βγήκαν για φαγητό. Εκεί αποφάσισαν ότι θα αναζητήσουν μια γυναίκα για να την σκοτώσουν.

Η συμμορία επιβιβάστηκε σε λεωφορείο το οποίο ο αρχηγός της, Ραμ Σινγκ, οδηγούσε καθημερινά για να μεταφέρει παιδιά στο σχολείο και άρχισε την αναζήτηση υποψήφιου θύματος.

Εντόπισαν την φοιτήτρια που συνοδευόταν από έναν φίλο της κι αναζητούσαν μεταφορικό μέσο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους ύστερα από τον κινηματογράφο όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την «Ζωή του Πι» σε εμπορικό κέντρο του νότιου Νέου Δελχί.

Οι κατηγορούμενοι έσβησαν τα φώτα του λεωφορείου και οδηγούσαν εκ περιτροπής το όχημα, ενώ δύο από αυτούς κρατούσαν ακινητοποιημένο το θύμα και ένας άλλος την βίαζε.


Η κοπέλα είχε σημάδια από δαγκωματιές σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί είχε δαγκώσει και η ίδια τους δράστες.

Αφού αφαίρεσαν τμήμα των εντέρων του θύματος και την πέταξαν μαζί με τον φίλο της από το λεωφορείο εν κινήσει, στη συνέχεια επιχείρησαν να περάσουν από πάνω της με το όχημα, αλλά ο φίλος της την τράβηξε στην άκρη, γράφει η έκθεση.

Οι δύο τους έμειναν στην άκρη του δρόμου «σοβαρά τραυματισμένοι και αιμόφυρτοι» και βρέθηκαν γυμνοί από έναν δημοτικό υπάλληλο που έδωσε στον άνδρα ένα πουκάμισο και κάλεσε την αστυνομία.

Μετά την επίθεση, ο Ραμ Σινγκ επιχείρησε να καθαρίσει το λεωφορείο χρησιμοποιώντας τα ρούχα του θύματος. Στη συνέχεια άναψε φωτιά για να κάψει τα ρούχα και τα όποια άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία, σύμφωνα με την έκθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κάτοικοι της συνοικίας όπου διέμενε συγκεντρώθηκαν γύρω από τη φωτιά για να ζεσταθούν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Σινγκ την επόμενη μέρα αφού εντόπισε το λεωφορείο χρησιμοποιώντας το οπτικό υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου.

Ακόμη φορούσε ένα μακό με λεκέδες από το αίμα του θύματος και αφού ανακρίθηκε οδήγησε την αστυνομία στους συνεργούς του, αναφέρει η έκθεση του Σώματος.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία ο Ραμ Σινγκ παρέδωσε δύο ματωμένες σιδερένιες βέργες από το λεωφορείο που είχαν χρησιμοποιηθεί στον ξυλοδαρμό της νεαρής και του φίλου της αλλά και στην σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας, γεγονός που της προκάλεσε πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια, αναφέρει η έκθεση.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ