2013-01-12 00:32:04
Φωτογραφία για Μαρία (Μίρκα) Δαρζέντα: Ανακοίνωση παραίτησης από τη Νέα Δημοκρατία
Με την παρούσα μου θέλω να σας γνωστοποιήσω για ακόμη μια φορά το πρόβλημα που υφίσταται εδώ και πάρα πολύ καιρό στο... χώρο της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο και ειδικότερα στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Γνωρίζετε πολύ καλά τόσο την μαχητική και αξιοπρεπή στάση μου στα δημοτικά συμβούλια όσο και την προσφορά μου στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό και ενδεχομένως λόγω της ιδιαίτερα επιτυχημένης δράσης μου στον πολιτικό χώρο υφίσταμαι ένα «σκιώδη» πόλεμο από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη σας στη Β1 ΝΟΔΕ και στην πρώην τοπική της Άνω Νέας Σμύρνης. Ειδικότερα κατά πληροφορίες οι εν λόγω κύριοι και κυρίες διέδιδαν και συνεχίζουν να διαδίδουν εν γνώσει τους ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα για την προσωπικότητά μου και για την προσωπική μου ζωή. Απώτερος στόχος αυτού του πολέμου είναι η αμαύρωση της τιμής και της υπόληψής μου και η ανακοπή του πολιτικού μου μέλλοντος και της πολιτικής μου δραστηριότητας.


Κύριοι είστε γνώστες αυτών των γεγονότων εδώ και πάρα πολύ καιρό και κωφεύετε επιμελώς μη θέλοντας να λάβετε σαφή θέση στο γεγονός. Επιτρέψτε μου να ενημερώσω ότι η δράση αυτών των ανθρώπων και ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει εναντίον μου μάλλον λειτουργούν επί ζημία σας σε πολιτικό επίπεδο παρά προς όφελός σας. Είναι προκλητικό στη δύσκολη εποχή που διανύει η ελληνική κοινωνία αντί να συσπειρώνεται ο κόσμος μέσω υγιών δράσεων, να ασχολούνται τα εν λόγω κομματικά στελέχη με έναν πόλεμο εναντίον μιας αξιόμαχης δημοτικής συμβούλου με σκοπό να την αφανίσουν πολιτικά εκ των έσω. Αναρωτιέστε άραγε τι εικόνα δίνεται στον κόσμο και αν αυτός θα συνεχίσει να σας εμπιστεύεται; Σεβόμενη λοιπόν τις αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου αλλά και τις αρχές μου και προκειμένου να διαφυλάξω την προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια και με το δεδομένο ότι εσείς οι ίδιοι αδιαφορείτε γι’ αυτήν την κατάσταση, ζητώ την διαγραφή μου από τους καταλόγους των μελών του κόμματος.

Φυσικά θα διατηρήσω την θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης, όπου θα συνεχίσω να μάχομαι για το καλό της πόλης μου και των δημοτών της. Η τοπική αυτοδιοίκηση ανήκει στους δημότες και δεν έχει πολιτικά χρώματα.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τούδε συνεργασία μας.

mirkadarzenta.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ