2013-01-12 14:30:06
Φωτογραφία για Χάρβαρντ: Σεξ και ναρκωτικά στο σπουδαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου  Πηγή: Χάρβαρντ: Σεξ και ναρκωτικά στο σπουδαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου!
Εσχάτως, αποδείχθηκε πως το περίφημο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δεν προσφέρει μονάχα υψηλού επιπέδου γνώση, αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσει κανείς τις πιο σκοτεινές γωνιές της ανθρώπινης εμπειρίας που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλικότητα και τις ναρκωτικές ουσίες.

Ας μην βιαστεί ο αναγνώστης να βγάλει εσφαλμένα συμπεράσματα διότι, όπως μας πληροφορεί η Harvard Gazette, η εφημερίδα όπου δημοσιεύονται τα νέα του πανεπιστημίου, στην κατοχή του Χάρβαρντ περιήλθε η μοναδική Συλλογή Μάριο Σάντο Ντομίνγκο, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στο είδος της, καθώς περιέχει ολόκληρα δωμάτια με έργα τέχνης, βιβλία και τεχνουργήματα από το 16ο αιώνα έως τις μέρες, με θέμα το σεξ και τα ναρκωτικά.

Τα 30.000 βιβλία και τα 25.000 άλλα αντικείμενα (πίνακες, φωτογραφίες κ.α.) της Συλλογής Σάντο Ντομίνγκο θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε ερευνητές και ακαδημαϊκούς από ένα μεγάλο εύρος γνωστικών κλάδων.

Ο Κολομβιανός ιδιοκτήτης της, Χούλιο Μάριο Σάντο Ντομίνγκο, ο οποίος απεβίωσε το 2009, υπήρξε φοιτητής στο Χάρβαρντ τη δεκαετία του 1970 και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ