2013-01-12 20:26:02
Φωτογραφία για Πακέτο προτάσεων για ενίσχυση των Μικρομεσαίων κατέθεσε για διαβούλευση ο Νίκος Νικολόπουλος
από το Γραφείο Τύπου

Συνάντηση είχε ο εκπρόσωπος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος και Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής. 

Ο Βουλευτής και τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και για την ελάφρυνση των δυσβάστακτων φορολογικών επιβαρύνσεων.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο περισσότεροι από τριάντα μικρομεσαίοι επιχειρηματίες οι οποίοι μίλησαν για την οικονομική ασφυξία λόγω έλλειψης ρευστότητας, μείωση τζίρου, ανυπαρξίας δανεισμού και όποιου χρηματοδοτικού αναπτυξιακού εργαλείου.

Όλα αυτά όπως τόνισαν την ώρα που «πέφτουν βροχή» χαράτσια, ενώ οι πολίτες δεν έχουν πλέον να πληρώσουν φόρους, την ώρα που καταστήματα κλείνουν, άνθρωποι χάνουν την δουλειά και τα σπίτια τους.


Ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος στην αρχή αναφέρθηκε και αυτός στην σκληρή κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, λέγοντας ότι : «Διαπιστώνουμε το ‘’θάνατο’’ της μεσαίας τάξης που ‘’ραχοκοκαλιά’’ της είστε εσείς, οι μικρομεσαίοι μαζί με τον ‘’θάνατο’’ των ανέργων, των συνταξιούχων, των μισθωτών, των πολύτεκνων, των αναπήρων και όλων των συνελλήνων.

Τα κυβερνητικά ‘’παραμύθια’’ για την οικονομική ‘’ΑΝΟΙΞΗ’’ που έρχεται !!! προκαλούν τον ‘’κλαυσίγελο’’ των Ελλήνων πολιτών. Η μιζέρια και η δυστυχία δεν αντισταθμίζεται με τα επικοινωνιακά ‘’παραμύθια’’, ούτε με τις δημοσκοπήσεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα δύσκολα όχι μόνον δεν πέρασαν, αλλά θα ενταθούν ακόμη περισσότερο. Ο Νέος χρόνος θα είναι για τους συντριπτικά πολλούς, πολύ πιο επώδυνος, από όσο η μαύρη τριετία που έκλεισε. Οι επιπλέον νέοι φόροι, οδηγούν ολοταχώς σε νέα έξαρση της ανεργίας, νέα καταβύθιση του βιοτικού επιπέδου, φέρνουν περισσότερα λουκέτα και απόλυτη φτωχοποίηση.

Η διαφθορά και η διαπλοκή του συστήματος με τις οικονομικές ελίτ και τα media, έχουν θεσμοθετήσει συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά.

Εμφανίζεται μπροστά μας είτε με την μορφή του παρεμπορίου , είτε με τις απάτες των ισχυρών , είτε και με την φοροδιαφυγή τις μίζες κ.α. που μένουν ατιμώρητες, είτε με την προνομιακή απορρόφηση χρηματοδοτικών πόρων από ουσιαστικά χρεωκοπημένες επιχειρήσεις ιδιοκτησίας «φίλων» την ώρα που υγιείς επιχειρήσεις ασφυκτιούν.

. Ως Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα πιστεύουμε ότι ενίσχυση των ΜμΕ πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός σταθερού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, το οποίο θα ενισχύσει τα κίνητρα παραγωγής, ίδρυσης επιχειρήσεων, καινοτόμου δράσης και ανάληψης ρίσκου συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των εισοδημάτων και των ευκαιριακών απασχόλησης».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του τόνισε: «Ο δρόμος είναι εξαιρετικά δύσκολος και το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κίνημα για αυτό έρχεται με δικές του προτάσεις να συμβάλλει». Τέλος, κατά την χτεσινή συγκέντρωση των μικρομεσαίων ανεδείχθη και ο πυρήνας του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΟ Δράμας-Ηλυσιακός 80-83
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΟ Δράμας-Ηλυσιακός 80-83
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ