2013-01-12 22:38:07
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ... ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!
Μεγάλη οδική εκδρομή ετοιμάζει η Θύρα 7 με προορισμό την Ισπανία για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ, με τιμές αρκετά προσιτές.

Πρόκειται για 7ήμερη οδική εκδρομή που διοργανώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με τιμή συμμετοχής 150 ευρώ συν 40 ευρώ για όποιον επιθυμεί καμπίνα με επιστροφή και το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Στην εκδρομή συμπεριλαμβάνονται δύο διανυκτερεύσεις στο πλοίο, μία στη Βαρκελώνη και μία στη Βαλένθια με πρωινό. Κατά την επιστροφή, τα πούλμαν θα ταξιδέψουν με προορισμό την Ξάνθη για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην τοπική Skoda, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Επίσης, θα υπάρξει και αεροπορική εκδρομή, η οποία θα είναι μονοήμερη και θα κοστίζει 240 ευρώ αλλά και την τιμή του εισιτηρίου του αγώνα.

Ήδη έχει ανακύψει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο εκδρομές με τον ερυθρόεκυκο κόσμο να είναι έτοιμος για... απόβαση στην Ισπανία για το παιχνίδι με τη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο 97΄ 1-0 ο Ολυμπιακός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο 97΄ 1-0 ο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ