2013-01-15 22:58:11
Φωτογραφία για ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ
Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μίλησε στον «Γαύρο» για το ματς με τον Λεβαδειακό αλλά και το αυριανό του κυπέλλου με την Καβάλα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων ανέφερε επίσης ότι πρέπει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει καλύτερη διαχείριση στο ρόστερ του Θρύλου «Στην κακή του ημέρα ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι τον τρόπο να νικήσει τον Λεβαδειακό. Αυτό κάτι λέει. Η ομάδα δεν πατούσε καλά στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και οι Βοιωτοί απείλησαν μία-δυο φορές την εστία του Μέγιερι και μάλιστα είχαν και δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και να «ανοίξει» την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι έπαιξαν πολύ αμυντικά και δυσκόλεψαν και όσον αφορά την τακτική τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι η ομάδα ανέβασε στροφές και είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει. Σε αυτό έπαιξε και καθοριστικό ρόλο η είσοδος του Πίνο. Και πάλι έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και άλλαξε όλη την ομάδα με την παρουσία του. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και αρκετά ουσιαστικός. Μην ξεχνάμε ότι από τα πόδια του προέρχεται και πάλι το γκολ του Ολυμπιακού. Βέβαια, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον Τζιμπούρ, που τη σωστή στιγμή έκανε την κίνηση και πήρε την κεφαλιά.


Γενικά ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μια «κοιλιά» στο ξεκίνημα της χρονιάς, γιατί και με τη Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν φλύαρος, ενώ στο δεύτερο πέρα από κάποια ξεσπάσματα και εμπνεύσεις τού Πίνο, κινδύνεψε αν θυμάμαι καλά να ισοφαριστεί.

Το θέμα είναι ότι αυτή η… κοιλιά είναι τώρα και όχι αργότερα που ακολουθούν πιο δύσκολα παιχνίδια, αλλά και τα ματς με τη Λεβάντε, που είναι πάρα πολύ σημαντικά. Ο προπονητής θα πρέπει να κάνει κάποια καλύτερη διαχείριση στα επόμενα παιχνίδια. Να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά, όπως τον Βλαχοδήμο, τον Φετφατζίδη και άλλους.

Κι αυτό μπορεί να το κάνει και στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα. Να δούμε νέα πρόσωπα και παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Ας πούμε, ο Ζαραδούκας, ο Τάτος, ο Ντιακιτέ και τα άλλα παιδιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ