2013-01-15 22:59:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ
Δυστυχώς το κράτος μας έχει φέρει σε κατάσταση, που κανένας μας δεν περίμενε.

Άνθρωποι άνεργοι, παιδάκια που πεινάνε και μία κυβέρνηση που ζει στο δικό της κόσμο, πετυχαίνοντας 100% αυτό που επιδιώκει: να εξαθλιώσει έναν ολόκληρο λαό.

Ό,τι μας έχει απομείνει είναι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά που μπορούμε να δέιξουμε ο ένας στον άλλο. Για αυτό το λόγο, αντιλαμβάνομαι πλήρως και επικροτώ την κίνηση διεκδίκησης των δεδουλευμένων τους, που γίνεται απο τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ.

Εύχομαι να επιτύχουν αυτό που επιδιώκουν και να πάρουν τα χρήματά τους, ωστόσο να μην ξεχάσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης. Απευθύνομαι σε εκείνους, γιατί δεν περιμένω απο τα αρμόδια Υπουργεία να ενδιαφερθούν για τα δικά μας θέματα.

Εάν θέλουν λοιπόν να έχουν δίπλα τους τον κόσμο, να σκεφτούν πως οι περισσότεροι απο εμάς βρίσκονται στη θέση τους και ζουν ανάλογες, αν όχι χειρότερες καταστάσεις, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας
. Ας μην εκμεταλλευτούν λοιπόν το δικαίωμα της επίσχεσης εις βάρος των υπολοίπων, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν, παρά μόνο με το λεωφορείο. Ας μη γίνουν η αιτία να χάσουν τη δουλειά τους άλλοι, προκειμένου να πληρωθούν εκείνοι. Ας σκεφτούν, πως σήμερα είναι πολύ εύκολο ένας εργοδότης να απολύσει έναν υπάλληλο και πως είναι αδύνατο να μετακινείται κάποιος σήμερα με ταξί, λόγω του μεγάλου κόστους. Ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται με σπαστό ωράριο, εάν μετακινηθεί με ταξί, χρειάζεται το ελάχιστο 16 ευρώ την ημέρα(!!!)

Όλα αυτά καλό θα ήταν να τα λάβουν σοβαρά υπόψη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, πριν αποφασίσουν οτιδήποτε περαιτέρω.

Σαν ύστατη λύση απευθύνομαι στους αρμόδιους που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση (όχι οτι περιμένω να ιδρώσει το αυτί κανενός...) προκειμένου να μην υποβάλλουν σε τέτοια ταλαιπωρία τον κόσμο! Ήδη περνάμε πολλά... κάντε επιτέλους κάτι σωστό!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ