2013-01-16 02:09:02
Φωτογραφία για Δείτε φωτό από το παλάτι Ντέμη- Δέσποινας που πούλησαν στους Άραβες!
Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ βρήκε -επιτέλους- αγοραστή για τη βίλα του στην Κηφισιά και μετακομίζει με ενοίκιο στη Βούλα. Μια συμφωνία που αποδείχθηκε «χρυσή» για τον Ντέμη και τη Δέσποινα, αφού τα οικονομικά προβλήματα είχαν χτυπήσει και τη δική τους πόρτα.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στη Βούλα η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η βίλα-υπερπαραγωγή της Κηφισιάς αποτελεί πλέον γι' αυτούς παρελθόν.

Η έπαυλη του ζευγαριού, που βρισκόταν στη συμβολή Καραϊσκάκη και Τομπάζη στο Κεφαλάρι, μπορεί να ήταν το καμάρι τους, εδώ, όμως, και έναν χρόνο περίπου τους έχει γίνει βραχνάς κι αυτό γιατί δεν μπορούσαν από ένα σημείο και μετά να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα έξοδα του ζευγαριού για τη βίλα ξεπερνούσαν τα 10.000 ευρώ μηνιαίως!


Η συμφωνία κλείστηκε πριν από λίγες μέρες και είναι πράγματι «χρυσή» για το διάσημο ζευγάρι. Όσο για τον νέο ιδιοκτήτη του «παλατιού» στο Κεφαλάρι, αυτός δεν είναι Έλληνας αλλά Άραβας επιχειρηματίας! Μάλιστα, λέγεται ότι ο τελευταίος ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν είδε τη βίλα που επικοινώνησε αμέσως με το μεσιτικό γραφείο του εξωτερικού που είχε αναλάβει την πώλησή του για να ξεκινήσει αμέσως τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη το χέρι βαθιά στην τσέπη και ξόδεψε ποσό μεγαλύτερο και από αυτό που ζητούσαν αρχικά ο Ντέμης και η Δέσποινα. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για 7 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, αφού το ζευγάρι έχει ερμητικά κλειστό το στόμα του για το deal.

Το σπίτι που γι' αυτούς αποτελούσε όνειρο κατοικήθηκε από τον Ντέμη και τη Δέσποινα το 2009, αφού και οι δύο κατέθεσαν σε αυτό πολύ μεράκι και αγάπη. Έφερε, μάλιστα, την υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου -από τους πλέον ακριβοπληρωμένους- και ήταν κατασκευασμένο στην εντέλεια και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διαθέτει τεράστιους κήπους, λίμνες, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων μέχρι παιδότοπους και γυμναστήριο και καταλαμβάνει έκταση 1.300 τ.μ. Η «News» παρουσιάζει σήμερα εικόνες του «παλατιού» του ζευγαριού όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα www.zege.gr.

Η συντήρησή του, ωστόσο, ήταν πανάκριβη και στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ακόμα και δύο από τους πλέον δημοφιλείς ανθρώπους δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του, από τη στιγμή που οι οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα τους χτύπησαν την πόρτα.

Η τραγουδίστρια πολλές φορές προσπάθησε να αρνηθεί στο παρελθόν τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την πώληση του σπιτιού της και μάλιστα φαινόταν αρκετά εκνευρισμένη όταν κάποιοι διέδιδαν -εδώ και πολύ καιρό- ότι είχε ήδη προχωρήσει η πώλησή του σε Ρώσο μεγιστάνα έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τότε η Δέσποινα Βανδή το διέψευδε κατηγορηματικά και φυσικά δεν έλεγε ψέματα! Σήμερα, όμως, στο κοντινό περιβάλλον της δηλώνουν η ίδια αλλά και ο άντρας της ανακουφισμένοι που κατάφεραν πια να βγάλουν από πάνω τους ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος, ώστε να ανταποκριθούν σε κάποιες απρόβλεπτες οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί και που τους στενοχωρούσαν.

Μέχρι και πάρτι έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης για να κεράσει τους «κολλητούς» φίλους του -περίπου 60 τον αριθμό- στο «Posidonio» που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Αντύπα, όταν πλέον επιβεβαιώθηκε η πώληση και προχώρησαν κανονικά οι διαδικασίες. Και πώς να μην χαίρεται ο Έλληνας «Μπέκαμ» αφού το τελευταίο διάστημα οι αναπάντεχες αναποδιές που τους έτυχαν ήρθαν η μία μετά την άλλη και εκείνος μαζί με τη γυναίκα του έπρεπε να τις αντιμετωπίσουν και ψύχραιμα και αθόρυβα Τα οικονομικά προβλήματα του Ντέμη

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα σε βαθμό που ανάγκασαν τον πρώην ποδοσφαιριστή να στραφεί σε τοκογλύφους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία σχετικής δικογραφίας, ο Ντέμης αναγκάστηκε να δανειστεί από την περίφημη συμμορία των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης το ποσό των 350.000 ευρώ.

Πολλοί αναρωτήθηκαν, μάλιστα, τότε γιατί δεν πήρε δάνειο από κάποια τράπεζα. Ωστόσο, οι καλά γνωρίζοντες τις ανοιχτές δανειακές υποχρεώσεις του κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα έγκρισης τέτοιου δανείου, οπότε η λύση των τοκογλύφων ήταν η πλέον ιδανική.

Τα οικονομικά του Ντέμη ήταν αρκετά ανθηρά όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση, καθώς ήταν ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες, η εμπλοκή του, όμως, με την προεδρία της ΑΕΚ τον ανάγκασε να σπαταλήσει πολλά χρήματα. Επιπλέον, εκείνη την προ Μνημονίου περίοδο, οι οικονομικές απολαβές και τα νυχτοκάματα της Δέσποινας Βανδή ήταν αρκετά υψηλά, καθώς είχε εδραιωθεί στο χώρο και εθεωρείτο μία από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες. Τα τελευταία, όμως, χρόνια ακόμα και τα κασέ των τοπ καλλιτεχνών έπεσαν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να περιορίσουν τις μέρες λειτουργίας των μαγαζιών από πενθήμερα σε τριήμερα και ενίοτε διήμερα, ενώ εκείνη για μία σεζόν δεν δούλεψε καθόλου και περιορίστηκε να κάνει συναυλίες με την Έλλη Κοκκίνου.

Τρίτο μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια Νικολαΐδη-Βανδή ήταν η εταιρεία συναυλιών Eleven του Ντέμη, που στήθηκε με τόσο μεράκι και πάθος...

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια εκείνου να προσφέρει το καλύτερο, κάνοντας μετακλήσεις σπουδαίων ονομάτων από το εξωτερικό και πληρώνοντάς τους αδρά, οι πωλήσεις των εισιτηρίων σε χαμηλό κόστος αλλά και οι απαιτήσεις των διεθνών σταρ που δεν καταλάβαιναν από κρίση τον έβαλαν μέσα. Η μοναδική λύση ανάγκης ήταν να δανειστεί από τη συμμορία της Βορείου Ελλάδας -σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας- το ποσό των 350.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2010. Και μπορεί να ήταν συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, όμως του κόστισε σε τόκους επιπλέον το ποσό των 270.000 ευρώ, που σημαίνει ότι η πώληση του σπιτιού από ένα σημείο και μετά ήταν όχι μόνο αναγκαία αλλά και ο μοναδικός τρόπος για να λυθούν τα προβλήματα του ζευγαριού. Πώς λοιπόν να μην πανηγυρίζει ο Ντέμης και να μη χαίρεται και αυτός αλλά και η οικογένειά του;

Σχεδιάστρια ρούχων

Τα οικονομικά προβλήματα και οι στενοχώριες που πέρασε το ζευγάρι ήταν πολλές, παρόλα αυτά τα αντιμετώπισε με σύνεση και ψυχραιμία, προσπαθώντας να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μη δίνει σημασία ακόμα και στις κακόβουλες φήμες που ακούγονταν για το γάμο τους, ότι τάχα περνάει κρίση... Με την πώληση του σπιτιού τους ο Ντέμης και η Δέσποινα πήραν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν τη ζωή τους, να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους και να μην έχουν κανένα οικονομικό βάρος στην πλάτη τους. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, βλέποντας ότι η νύχτα θα έχει, καθώς περνάει ο καιρός, ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το σχεδιασμό ρούχων. Αποδείχτηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα ταλαντούχα και σε αυτό, καθώς τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της και διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές έχουν μεγάλη ζήτηση.

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, το ζευγάρι σιωπηρά αναζητούσε το νέο σπίτι που θα στέγαζε την οικογένειά τους, με ενοίκιο αυτήν τη φορά. Η μόνη διαφωνία τους ήταν η περιοχή που θα επέλεγαν. Ο Ντέμης είναι λάτρης των νοτίων προαστίων, ενώ η Δέσποινα έδειχνε πάντα ιδιαίτερη προτίμηση στα βόρεια. Τελικά υπερίσχυσε το «θέλω» του «προστάτη» της οικογένειας, αφού οι νεότερες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να μετακομίζει στη Βούλα περίπου στα τέλη Ιανουαρίου, σε μια υπέροχη μεζονέτα που μπορεί να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Μετακομίζουν αλλά δεν χωρίζουν Ντέμης και Δέσποινα, αντίθετα χτίζουν σε πολύ γερά θεμέλια και χωρίς βάσανα πια το σπιτικό τους και τη νέα ζωή τους. Και πάνω από όλα χωρίς οικονομικά προβλήματα και οφειλές.

Της Τζώρτζιας Συρίχα

Πηγή: athensmagazine
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ