2013-01-17 12:57:11
Φωτογραφία για To νέο single του Flo Rida είναι σε συνεργασία με την Jennifer Lopez!
Άλλη μια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών αναμένεται να σαρώσει στα charts!

Όταν πριν από ένα περίπου χρόνο ο Flo Rida τραγούδησε μαζί με την Jennifer Lopez, η συνεργασία τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία που μάλιστα ακούστηκε από την μια άκρη του κόσμου ως την άλλη. Ο λόγος για το smash-hit του “Goin’ In” που συμπεριέλαβε η Lopez στο πρώτο της greatest hits album με τίτλο “Dance again… The Hits”.

Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για την διάσημη λατίνα τραγουδίστρια «να βγάλει την υποχρέωση» και έτσι μπήκε για άλλη μια φορά στο studio μαζί με τον Flo Rida για να ηχογραφήσουν ένα νέο τραγούδι για τις ανάγκες του τελευταίου του album με τίτλο “Wild Ones”. Το αποτέλεσμα, που τότε σας είχαμε παρουσιάσει πρώτοι μέσα από το tralala.gr, είναι το τραγούδι “Sweet spot” το οποίο είναι πλέον και επισήμως το επόμενο single του δημοφιλούς rapper.

To video clip για το τραγούδι βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία του, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ethan Lader, όμως αυτό που ακόμα και σήμερα παραμένει άγνωστο είναι αν η εταιρεία του Flo Rida έχει σκοπό να προωθήσει την original version ή το επιτυχημένο remix του DJ Tom Swoon που συμπεριλήφθηκε στην Holiday Edition για το album “Wild Ones”.

Ακούστε τα και τα δύο παρακάτω και επιλέξτε την δική σας αγαπημένη version.

Flo Rida feat.Jennifer Lopez – Sweet Spot (Tom Swoon remix)

 www.tralala.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ